Libnet.ro
UNICEF

13:30

Probleme mari la iesirea din tara de la Giurgiu, coloane mari de masini asteapta sa treaca in Bulgaria

Hotnews Hotnews,
 Probleme mari la iesirea din tara de la Giurgiu, coloane mari de masini asteapta sa treaca in Bulgaria

La aceasta ora, in punctul de trecere a frontierei Giurgiu-Ruse se inregistreaza coloane mari de autoturisme pe sensul de iesire din Romania inspre Bulgaria, din cauza volumului mare de autoturisme si a faptului ca autoritatile de frontiera bulgare nu au capacitate de prelucrare adaptata volumului mare de trafic, informeaza compania de drumuri. continuă pe Hotnews

Avengers: Endgame a detronat Avatar si a devenit filmul cu cele mai mari incasari din istorie

Productia Marvel Studios Avengers: Endgame Razbunatorii: Sfarsitul jocului a devenit lider in topul filmelor cu cele mai mari incasari din istorie, titlu detinut anterior de lungmetrajul Avatar, de James Cameron, potrivit Variety, citata de Mediafax.

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

Cazul Sorina. Avocatul familiei fostei asistente maternale, plangere pe numele procuroarei care a intervenit pentru preluarea fetitei: Nu s-a stiut de plecarea din tara a Sorinei

Avocatul familiei Saramat, cea care a crescut-o pe Sorina, a depus la Sectia de anchetare a magistratilor o plangere pe numele Mariei Piturca, procuroarea care a intervenit pentru preluarea fetitei de la fosta asistenta maternala, pe care o acuza de rapire si constituire de grup infractional organizat. Aparatorul mai sustine ca plecarea din tara a Sorinei i-a luat prin surprindere si este revoltatoare.

Salina Slanic gazduieste cel mai mare planetariu din tara noastra

Cel mai mare planetariu din tara noastra a fost inaugurat la Salina Slanic Prahova, amfitrionul evenimentului fiind cosmonautul Dumitru Prunariu.

Cum a reactionat asistenta maternala, dupa ce judecatorii au decis ca Sorina poate pleca din tara

Asistenta maternala a Sorinei a reactionat la vestea ca micuta poate acum sa paraseasca Romania. Ce spun sotiii Saramat despre cazul fetitei din Baia de Arama si despre plecarea ei in Statele Unite ale Americii? Caz Sorina: Familia de asistenti maternali, despre plecarea fetitei in SUA Tribunalul Slatina a decis, in cursul zilei de astazi, .

Cod portocaliu de vijelie si grindina in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis luni o avertizare Cod portocaliu de ploi torentiale, vijelii si grindina pentru localitati din judetul Alba, valabila pana in jurul orei 14:00. Astfel, in localitatile Aiud,.

Cazul Sorina. Fata de 8 ani din Baia de Arama a iesit din tara impreuna cu parintii adoptivi

Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, a iesit duminica din tara impreuna cu parintii adoptivi, dupa ce Judecatoria Slatina a decis, joi, ca aceasta poate face acest lucru, relateaza Mediafax.

Avertizare METEO! Cod GALBEN de ploi si vijelii in mai multe localitati din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, vineri, avertizari nowcasting Cod galben de vreme instabila, valabile in ora urmatoare in zone din Muntenia si Dobrogea.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )