Libnet.ro
UNICEF

10:31

Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Antena3 Antena3,
Probleme mari pentru Marcel Pavel! Boala de care este suspect

Marcel Pavel este suspect de coronavirus, boala care a ingrozit toata planeta. Artistul, in varsta de 60 de ani, a declarat ca a fost deja supus unui test pentru COVID-19 si acum asteapta rezultatul. continuă pe Antena3

Artistul Marcel Pavel, suspect de COVID-19

Cantaretul Marcel Pavel, in varsta de 60 de ani, este suspect de COVID-19. Artistul a declarat ca a fost supus unui test de depistare a Sars-Cov-2 si asteapta rezultatul.

FOTO Inundatii in Bucuresti si Ilfov. Probleme mari pe Soseaua Bucuresti-Targoviste

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov anunta ca, incepand cu ora 6. 00, echipele sale au fost solicitate pentru a interveni in 11 situatii pentru extragerea apei acumulate in subsolul locuintelor sau pe carosabil.

Care este animalul de unde provine adevarata aroma de mosc. O jumatate de kilogram de mosc costa peste 20.000 de dolari

Moscul este unul dintre cele mai indragit si folosit ingredient pentru cele mai faimoase parfumuri, insa putini stiu ca esenta reala si irezistibila provine de la cerbul moscat.

Care este cea mai potrivita incaltaminte pentru vara? Alege papucii decupati de piele

Primul aspect care vine oricui in minte, atunci cand trebuie sa aleaga o pereche de incaltaminte, es.

Studentii si elevii ii cer lui Iohannis sa respinga legea prin care este interzisa in scoli orice referire la identitatea de gen: Parlamentul a trimis educatia din Romania in Evul Mediu

Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania ANOSR) si Consiliul National al Elevilor CNE) condamna adoptarea de catre Senat, camera decizionala, a amendamentului care interzice orice activitate in vederea raspandirii teoriei sau opiniei identitatii de gen in scoli si universitati. Studentii si elevii spun ca Parlamentul a legiferat abuzurile asupra persoanelor al caror gen nu corespunde sexului biologic, a limitat dreptul la educatie al acestora si a instigat la ura impotriva lor, trimitand educatia din Romania in Evul Mediu si cer presedintelui sa nu promulge actul normativ.

Decizie aberanta. Cuplurile necasatorite nu se mai pot caza in aceeasi camera la hotel. Care este motivul

Oficialii rusi au cerut tuturor hotelurilor din tara sa interzica cuplurilor necasatorite sa petreaca noaptea impreuna, acestia sustinand ca masura este menita sa ajute la combaterea raspandirii coronavirusului.

De ce nu s-a casatorit niciodata Mihai Bendeac. Celebrul actoru a marturisit care este adevaratul motiv

Miahi Bendeac este unul dintre cei mai indragiciti actori ai momentului. Prezent in mod activ pe retelele sociale, juratul de la iUmor isi surprinde aproape zilnic fanii internauti cu declaratiile sale, iar.

Contestatii la Evaluarea Nationala: Cum se depun si care este procedura de rezolvare a contestatiilor

Evaluarea Nationala, la care s-au inscris peste 170. 000 de absolventi ai clasei a VIII-a, a inceput luni cu proba scrisa de Limba si literatura Romana.

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )