Libnet.ro
UNICEF

10:45

Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Antena3 Antena3,
Reactia BOR, dupa amenda CNCD pentru Google: Multumim celor care au luat atitudine

Biserica Ortodoxa a avut o prima reactie dupa ce CNCD a amendat Google pentru ca nu a luat masurile necesare privind aparitia pe aplicatia Google Maps a Catedralei Prostirii Neamului. continuă pe Antena3

Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului

Purtatorul de cuvant al Bisericii Ortodoxe Romane, Vasile Banescu, a salutat miercuri decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de amendare a companiei Google Romania cu 10. 000 de lei, dupa ce, in mai, tag-ul de pe Google Maps pentru locul in care se afla Catedrala Mantuirii Neamului a fost schimbat in Catedrala Prostirii Neamului Romanesc. Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului.

Iohannis a contestat in instanta amenda de la CNCD pentru declaratiile privind Tinutul Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a contestat la Curtea de Apel Bucuresti amenda de 5. 000 de lei primita de la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, in urma unor declaratii pe care le-a facut privind un proiect de lege referitor la autonomia Tinutului Secuiesc, relateaza Agerpres.

Decizie fara precedent: CNCD a amendat Google Romania in cazul Catedralei Prostirii Neamului

Google Romania Bucuresti) a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) cu 10. 000 de lei dupa ce nu a luat nicio masura si nu a informat centrala cu privire la schimbarea pe Google Maps a denumirii Catedralei Mantuirii Neamului cu Catedrala prostirii neamului. Reactia BOR dupa amendarea Google Romania pentru Catedrala Prostirii Neamului.

Google, amendat de CNCD pentru denumirea Catedrala Prostirii Neamului pe Google Maps

Google Romania a primit o amenda de 10. 000 de lei de la Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) pentru ca nu a luat nici o masura de schimbare a denumirii din Catedrala Prostirii Neamului in Catedralei Mantuirii Neamului pe aplicatia Google Maps, potrivit g4media. ro.

Patriahia Romana, dupa decizia CNCD de sanctionare a Google: Un gest moral de normalitate civica. Au luat atitudine impotriva unui abuz intolerabil

Patriahia Romana a transmis miercuri ca saluta decizia Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) de sanctionare a Google Bucuresti pentru ca a permis neluand masuri modificarea numelui Catedralei Mantuirii Neamului in Catedrala Prostirii Neamului pe aplicatia Google Maps.

Catedrala Prostirii Neamului aduce o amenda de 10.000 de lei pentru Google Romania din partea CNCD

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a decis ca Google Romania trebuie sa plateasca, dupa ce denumirea Catedralei Mantuirii Neamului a fost schimbata in Google Maps in Catedrala Prostirii Neamului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )