Libnet.ro
UNICEF

20:16

Probleme pentru cea mai mare investitie privata din judet: lucrarile la centrul logistic din Deva au fost suspendate

Adevărul Adevărul,
Probleme pentru cea mai mare investitie privata din judet: lucrarile la centrul logistic din Deva au fost suspendate

Constructorii viitorului centru logistic si a halelor de productie din zona Santuhalm Deva) nu aveau toate autorizatiile necesare pentru a putea demara lucrarile. continuă pe Adevărul

Cod portocaliu de furtuni si grindina pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis, joi, o avertizare Cod portocaliu de vijelii, grindina si ploi torentiale pentru 25 de judete din tara, valabila pana vineri, la ora 1.

Franta a inregistrat, astazi, cea mai mare temperatura din istoria masuratorilor sale: 44,3 grade Celsius

Franta continentala a inregistrat cea mai mare temperatura de cand au inceput sa se ia masuratori, in timp ce Europa continua sa infrunte un val sufocant de caldura, scrie The Guardian.

VIDEO Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Cea mai mare expozitie cu lucrari semnate de Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani este vedeta Art Safari Bucuresti 2019, alaturi de arta supercontemporana, la cea de-a sasea editie a evenimentului care va avea loc in perioada 27 septembrie-6 octombrie.

Finantele vor sa imprumute peste 4,2 miliarde lei, in iulie. Cea mai mare maturitate reziduala e de 12 ani

Ministerul Finantelor Publice MFP) intentioneaza sa imprumute 3,7 miliarde lei prin certificate de trezorerie cu discont si obligatiuni de stat de tip benchmark, la care se pot adauga inca 510 milioane lei din alocarile sesiunilor suplimentare de oferte necompetitive, se arata in prospect. Finantele au nevoie sa imprumute in acest an 72 miliarde lei pentru a asigura necesarul de finantare.

Bancul zilei: Cea mai mare nenorocire

Suna telefonul: - Alo, senor Rod ? Aici este Ernesto, ingrijitorul d-voastra de la casa de la tara. Rod: Da Ernesto, ce pot sa fac pentru tine? Ernesto: Oh, am sunat, senor Rod, sa va anunt ca papagalul d-voastra a murit. Rod: Papagalul meu?! Tocmai papagalul meu vorbitor care a cistigat multe premii internationale? Ernesto: Da senor, acela.

Pericol in trafic pe un drum european din Cluj: opt cai merg printre masini in cea mai mare comuna din tara

Mai multi cai au fost fotografiati, sambata dimineata, in comuna clujeana Floresti, pe drumul european E 60. Din pacate nu este singurul incident de genul aceste petrecut in ultimele zile in Cluj.

Probleme pentru AUCHAN: Mai multe magazine, iNCHISE temporar

Probleme grave pentru Auchan Romania. Mai multe magazine din tara au fost inchise temporar din cauza unei defectiuni la sistemul de plata de la casele de marcat, anunta Economica. net.

Probleme pentru AUCHAN: Mai multe magazine, iNCHISE temporar

Probleme grave pentru Auchan Romania. Mai multe magazine din tara au fost inchise temporar din cauza unei defectiuni la sistemul de plata de la casele de marcat, anunta Economica. net.

VIDEO Deep Forest Fest: primul festival de muzica electronica si cel mai mare din Oltenia, pe un platou de 40.000 mp din Ramnicu Valcea

Zilele acestea au loc ultimele pregatiri pentru cel mai mare eveniment din Oltenia, DEEP FOREST FEST - un festival de muzica electronica, ce va avea loc la finele acestei saptamani in Ramnicu Valcea. Prima editie, gazduita de Platoul Feteni, de peste 40. 000 mp, va aduna la un loc nume sonore ale genului muzical din tara si strainatate.

Cel mai mare centru de golf din Serbia, la 110 kilometri de Timisoara. Cum incearca gazdele sa-i atraga pe jucatorii romani

La numai 110 kilometri de Timisoara, la jumatatea distantei dintre Novi Sad si Zrenjanin, se afla cel mai mare centru de golf din Serbia, iar gazdele vor sa-i atraga si pe jucatorii din Romania.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )