Libnet.ro
UNICEF

06:45

Probleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolare: Ce decizie a luat pilotul (VIDEO)

B1 B1,
Probleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolare: Ce decizie a luat pilotul (VIDEO)

Probeleme pentru un elicopter SMURD, imediat dupa decolarea de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, informeaza Digi 24. Pilotul a fost nevoit sa opreasca un motor al aparatului de zbor si a. continuă pe B1

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, dupa ce a decolat de pe Aeroportul din Cluj

Un elicopter SMURD a avut probleme in aer la scurt timp dupa ce a decolat, duminica, de pe Aeroportul din Cluj, iar pilotul a oprit un motor si a survolat zona pana a terminat combustibilul, apoi a reusit sa aterizeze, relateaza Mediafax.

Cine se afla in elicopterul SMURD care a avut probleme dupa decolare, la Cluj. Raed Arafat, primele detalii

Probleme in aer pentru un elicopter SMURD, la scurt timp dupa ce a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj. Ce spune Raed Arafat? Decolare dificila pentru un elicopter SMURD Astazi, 12 ianuarie, un elicopter SMURD care a decolat de pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj a intaminat cateva probleme la putin .

Elicopter SMURD, la un pas de tragedie din cauza unei defectiuni tehnice. Abia predase un pacient la Cluj

Un elicopter SMURD a fost intors de urgenta la sol din cauza unei defectiuni tehnice. Se pare ca pilotul a observat o problema la scurta vreme dupa decolare. in elicopter se aflau patru persoane.

Elicopter SMURD cu probleme tehnice in zbor la Cluj-Napoca

Un elicopter SMURD a avut probleme tehnice in zbor dupa ce a transportat un pacient din Zalau la aeroportul Cluj-Napoca. Pilotii au reusit sa readuca in siguranta aeronava pe aeroport.

Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran. Motivul pentru care pilotul a luat aceasta decizie

O aeronava Lufthansa care zbura pe ruta Frankfurt Teheran s-a intors din drum, joi, dupa doar o ora de zbor. Reprezentantii companiei aeriene au anuntat ca masura a fost luata din precautie, pe fondul nesigurantei in spatiul aerian al aeroportului din capitala Iranului. Lufthansa a intors din drum un avion care zbura spre Iran .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )