Libnet.ro
UNICEF

16:30

Probleme pentru Halep la Indian Wells. Cum a linistit-o Cahill

Online Sport Online Sport,
Probleme pentru Halep la Indian Wells. Cum a linistit-o Cahill

Simona Halep marturiseste intr-un interviu ca a avut dificultati de adaptare la primul contact cu suprafata de joc de la Indian Wells, turneul WTA Premier Mandatory pe care il incepe in postura de principala favorita. continuă pe Online Sport

Statistica nu e de partea lui Halep la Indian Wells

Simona Halep porneste ca mare favorita la castigarea turneului de la Indian Wells, cea mai puternica intrecere dupa Australian Open.

Nopti albe pentru romancele de la Indian Wells. De la ce ore se joaca partidele in turneul care va incepe miercuri

Meciurile de pe tabloul principal al turneului de la Indian Wells vor incepe miercuri, 7 martie, competitia debutand cu partidele de pe tabloul feminin.

Halep intra in cursa pentru milionul de dolari la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei de simplu de la Indian Wells, a anuntat ca participa si in turneul de dublu.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA ONLINE STREAM LIVE DIGISPORT VIDEO INDIAN WELLS Simona si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului WTA de la Indian Wells. Este vorba de Kristyna Pliskova Cehia, 25 de ani,.

Indian Wells: Halep si-a aflat adversara din turul 2, Sharapova eliminata

Simona Halep si-a aflat joi dimineata adversara din turul al doilea de la turneul de la Indian Wells din SUA.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Simona Halep, inaintea turneului de la Indian Wells: inca mai vreau sa fiu furioasa pe teren, pentru ca acest lucru ma ajuta

Jucatoarea Simona Halep, numarul 1 mondial, a declarat, joi, inaintea turneului de la Indian Wells, ca isi doreste sa fie in continuare furioasa pe teren, dar in acelasi timp trebuie sa fie si mai calma s.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

Veste incredibila pentru Simona Halep! Ce bonus urias ar putea castiga la Indian Wells

Simona Halep ar putea sa dea lovitura vietii sale la turneul de la Indian Wells, care va avea loc in perioada 8-18 martie. Organizatorii au anuntat ca vor oferi un milion de euro jucatorului sau jucatoarei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )