Libnet.ro
UNICEF

21:45

Statistica nu e de partea lui Halep la Indian Wells

Online Sport Online Sport,
Statistica nu e de partea lui Halep la Indian Wells

Simona Halep porneste ca mare favorita la castigarea turneului de la Indian Wells, cea mai puternica intrecere dupa Australian Open. continuă pe Online Sport

Indian Wells: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu si Raluca Olaru vor juca si in proba de dublu a competitiei Premier Mandatory

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Indian Wells: Simona Halep va evolua in turul II cu Kristina Pliskova sau cu o jucatoare din calificari

Imona Halep, locul 1 WTA, va sta in mansa I si va evolua cu sportiva ceha Krystina Pliskova, locul 77 WTA sau cu o jucatoare din calificari, in turul al doilea al turneului de la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului. Toate celelalte trei romance de pe tabloul principal vor juca impotriva unei favorite din Top 10 WTA daca trec in mansa a doua, potrivit news. ro. Traseul Simonei Halep este unul destul de accesibil pana in semifinale.

Distributie de cinci stele la Indian Wells! Simona Halep se lupta pentru trofeu cu primele 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena, Sarapova si Azarenka

Simona Halep e favorita numarul unu a competitiei la care participa cele mai bune 30 de jucatoare ale lumii, plus Serena Williams, Maria Sarapova si Viktoria Azarenka.

Halep intra in cursa pentru milionul de dolari la Indian Wells

Simona Halep, principala favorita la castigarea competitiei de simplu de la Indian Wells, a anuntat ca participa si in turneul de dublu.

S-a aflat! Cine sunt posbilele adversare ale Simonei Halep din turul 2 la Indian Wells

Simona Halep a aflat peste cine va putea da in turul 2 de la Indian Wells, in timp ce Irina Begu, Mihaela Buzarnescu si Sorana Cirstea isi cunosc adversarele din primul tur. Simona Halep va juca in turul 2.

PREZENTARE Indian Wells, martisorul iubitorilor de tenis - Paradisul din desert: Simona Halep, momentul adevarului din punct de vedere fizic, plus cine-l poate stopa pe Federer?

Tot ce are apt din punct de vedere fizic in acest moment tenisul mondial cu exceptia lui Rafael Nadal, Stan Wawrinka, Andy Murray si David Goffin) va fi prezent la festinul organizat de Larry Ellison, miliardarul iubitor de tenis. Cel de-al cincilea Grand Slam al sezonului ne va duce din nou pe taramul fermecat, in Paradisul din desertul californian. Tenisul va fi painea si sarea pret de o saptamana si jumatate la Indian Wells Tennis Garden. Avem liderul mondial la startul competitiei feminine - Simona Halep - ramane de vazut si in ce forma fizica aceeasi intrebare e valabila si pentru Serena Williams). Daca ramane la acelasi nivel nepamantean, Roger Federer are sanse mari sa-si pastreze coroana cucerita in urma cu un an de zile. Intra in material pentru a vedea o ampla PREZENTARE a spectaculosului turneu de la Indian Wells.

WTA: Simona Halep, lider pentru a 18-a saptamana - Va incepe Indian Wells-ul de pe primul loc mondial

Simona Halep se afla pe primul loc al clasamentului WTA inainte de startul turneului Premier Mandatory de la Indian Wells, jucatoarea noastra adunand pana acum 18 saptamani pe cea mai inalta pozitie a ierarhiei.

Cinci jucatoare din Romania evolueaza si la dublu la Indian Wells. Cu cine va face pereche Simona Halep

Simona Halep, Irina Camelia Begu, Monica Niculescu, Raluca Olaru si Mihaela Buzarnescu vor evolua in proba de dublu la Indian Wells, primul de categorie Premier Mandatory al anului.

Halep, traseu plin de provocari: Simona si-a aflat posibilele adversare la Indian Wells. Serena, misiune infernala

Simona Halep 1 WTA) are nevoie de cinci victorii pentru a ajunge in finala turneului de la Indian Wells 5-17 martie), in conditiile in care va debuta direct in turul II.

Veste incredibila pentru Simona Halep! Ce bonus urias ar putea castiga la Indian Wells

Simona Halep ar putea sa dea lovitura vietii sale la turneul de la Indian Wells, care va avea loc in perioada 8-18 martie. Organizatorii au anuntat ca vor oferi un milion de euro jucatorului sau jucatoarei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )