Libnet.ro
UNICEF

17:45

Procesul lui Schettino, fostul comandant al Costa Concordia, a fost amanat la 17 iulie

Adevărul Adevărul,
Procesul lui Schettino, fostul comandant al Costa Concordia, a fost amanat la 17 iulie

Procesul fostului comandant al pachebotului de lux Costa Concordia Francesco Schettino a inceput marti la Tribunalul din Grosseto Toscana), dar a fost amanat imediat pentru 17 iulie, din cauza unei greve a avocatilor, a constatat un jurnalist AFP. continuă pe Adevărul

Fostul comandant al navei Concordia, in fata judecatorilor.

Dupa un an si jumatate de la naufragiul pachebotului Costa Concordia anchetatorii au decis deschiderea procesului impotriva comandantului navei, Francesco Schetino. El a fost arestat imediat dupa naufragiu, fiind cercetat pentru ucidere din culpa, abandonarea navei si pagube provocate mediului, informeaza Mediafax. Procesul s-a deschis marti la tribunalul din Grosseto Toscana) insa este posibil sa se amane pentru o data ulterioara din cauza grevei avocatilor, conform presei din Peninsula. La .

Procesul capitanului de pe Costa Concordia, amanat din cauza unei greve a avocatilor

Procesul capitanului Francesco Schettino, cel care se afla la comanda vasului de croaziera, Costa Concordia, in timpul naufragiului de pe coasta Italiei, a fost amanat din cauza unei greve a avocatilor, informeaza.

Capitanul navei Costa Concordia, din nou in fata justitiei

Capitanulpachebotului Costa Concordia, care a a naufragiat la 13 ianuarie 2012 in apropierea insulei italiene Giglio, se va afla marti din nou in fata justitiei. Capitanul FrancescoSchettino, in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )