Libnet.ro
UNICEF

19:30

Procesul capitanului de pe Costa Concordia, amanat din cauza unei greve a avocatilor

Antena3 Antena3,
Procesul capitanului de pe Costa Concordia, amanat din cauza unei greve a avocatilor

Procesul capitanului Francesco Schettino, cel care se afla la comanda vasului de croaziera, Costa Concordia, in timpul naufragiului de pe coasta Italiei, a fost amanat din cauza unei greve a avocatilor, informeaza. continuă pe Antena3

Placido Domingo a fost internat intr-un spital din Madrid din cauza unei embolii pulmonare

Placido Domingo a fost internat, luni, intr-un spital din Madrid, unde este tratat pentru o embolie pulmonara, potrivit reprezentantilor sai, citati de El Pais. Medicul i-a recomandat tenorului spaniol sa.

Rusia, data in judecata de UE la Organizatia Mondiala a Comertului din cauza unei taxe pentru masinile importate

Uniunea Europeana a deschis primul proces la Organizatia Mondiala a Comertului OMC) impotriva Rusiei de pana acum, potrivit Financial Times. UE contesta astfel, o taxa de reciclare impusa pentru.

Procesul lui Schettino, fostul comandant al Costa Concordia, a fost amanat la 17 iulie

Procesul fostului comandant al pachebotului de lux Costa Concordia Francesco Schettino a inceput marti la Tribunalul din Grosseto Toscana), dar a fost amanat imediat pentru 17 iulie, din cauza unei greve a avocatilor, a constatat un jurnalist AFP.

Avionul solar si-a incheiat mai devreme zborul de-a-lungul SUA din cauza unei defectiuni la aripa

Avionul solar Solar Impulse care a plecat, sambata, in ultima etapa in ultima etapa a calatoriei sale de-a lungul Statele Unite ale Americii, a fost nevoit sa aterizeze mai devreme din cauza unei defectiuni tehnice, potrivit Live Science.

Capitanul navei Costa Concordia, din nou in fata justitiei

Capitanulpachebotului Costa Concordia, care a a naufragiat la 13 ianuarie 2012 in apropierea insulei italiene Giglio, se va afla marti din nou in fata justitiei. Capitanul FrancescoSchettino, in.

Comisia Europeana avertizeaza Germania ca poate lua masuri din cauza refuzului Daimler de a folosi un anumit tip de lichid de racire

Comisia Europeana a avertizat Germania ca poate declansa o actiune de infringement impotriva Germaniei din cauza refuzului Daimler de a renunta la utilizarea unui lichid de racire interzis la nivelul UE, scrie Reuters. Franta refuza inmatricularea masinilor Mercedes care folosesc acest lichid, insa cei de la Daimler, sustinuti de statul german, spun ca noul lichid recomandat de UE este periculos.

Constanta: Scaldatul in mare a fost interzis din cauza valurilor si curentilor puternici

Serviciul public Salvamar de pe litoralul Marii Negre a dispus, marti, arborarea steagului rosu de pericol iminent pe toate plajele turistice de pe litoral. Masura a fost adoptata din cauza vantului si a curentil.

Asiana Airlines: Avionul nu s-a prabusit din cauza unei defectiuni mecanice. Compania a refuzat sa comenteze o eventuala eroare de pilotaj

Reprezentantii companiei aviatice sud-coreeane Asiana Airlines nu considera ca prabusirea avionului sau pe pista aeroportului din San Francisco s-a produs din cauza unei probleme mecanice, insa au refuzat sa spuna daca incidentul aviatic a fost provocat de o eroare de pilotaj, scrie Reuters.

Seat vrea sa opreasca productia cateva zeci de zile, din cauza cererii in scadere

Producatorul spaniol Seat din grupul Volkswagen vrea ca o parte din muncitori sa stea acasa cu randul si planuieste ca unele linii de productie sa fie oprite in total 51 de zile, masurile fiind in ton cu aceasta perioada in care cererea a scazut. Totusi, in UE Seat a fost anul acesta printre foarte putinele marci ale carei vanzari au urcat cu 10%, iar productia uzinei Martorell a fost ajutata de faptul ca si Audi Q3 este construit acolo.

Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, schimbat din functie din cauza scandalului de la liceul Bolintineanu

Au inceput primele masuri in scandalul de la liceul Bolintineanu. Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculaea fost schimbat din functie din cauza comunicarii deficitare in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )