Libnet.ro
UNICEF

08:01

O procuroare din Brasov protesteaza in strada pentru fostul iubit: Sa mi-l aduceti pe Cornel aici, langa mine. Mi-ati bagat pe gat un porc pe care nu-l suport

Antena3 Antena3,
O procuroare din Brasov protesteaza in strada pentru fostul iubit: Sa mi-l aduceti pe Cornel aici, langa mine. Mi-ati bagat pe gat un porc pe care nu-l suport

O procuroare de la Parchetul de pe langa Judecatoria Brasov protesteaza pentru a-i fi adus inapoi fostul iubit. Ea s-a asezat pe un scaun in fata institutiei, dar in urma cu cateva minute a plecat. continuă pe Antena3

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov dupa ce un pacient decedat a fost ingropat intr-un sac de plastic

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov, dupa ce un pacient decedat a fost ingropat dezbracat, intr-un sac de plastic. Purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, scms. Alina Maria Ivan, a declarat pentru.

Balta primariei, Scaldatul interzis - mesaje pe afise lipite pe gardul unui santier din Focsani unde strada se inunda de cate ori ploua

Mai multe afise cu mesaje ironice au fost lipite pe gardul unui santier aflat langa o scoala din Focsani, din cauza caruia strada se umple cu apa de fiecare data in timpul ploilor. Locuitorii au scris pe acestea: Balta Primariei Scaldatul interzis Pescuit cu plata.

Ce afaceri are Simona Halep. Banii din tenis sunt reinvestiti pentru a se inmulti

Simona Halep a castigat, pana la varsta de 28 de ani, peste 33 de milioane de dolari din tenis, la care se adauga si sumele impresionante obtinute din contractele de publicitate. Fostul lider mondial vrea sa isi asigure surse de venit si dupa ce se va retrage din activitatea sportiva, astfel ca a facut mai .

Imagini de groaza la ingroparea mortilor de la Spitalul de Neuro din Brasov

O postare a ASUM Asociatia pentru Siguranta Urbana si Mediere pe pagina de Facebook a starnit supoare in randul opiniei publice. Atentie, imagini cu puternic impact emotional, scrie newsbv. ro in.

Accident cumplit pe o sosea din Brasov. Bilantul victimelor

Un accident a avut loc, duminica, in judetul Brasov. Patru persoane, cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani, au fost ranite in urma accidentului produs in localitatea Bod. Soferul unei autoutilitare.

Ancheta la Spitalul de Psihiatrie din Brasov dupa ce un pacient decedat a fost ingropat dezbracat, intr-un sac de plastic

Un pacient mort la Spitalul de Neurologie si Psihiatrie Brasov care a fost ingropat dezbracat, asezat intr-un sac, de plastic. Cazul a fost semnalat in spatiul public de o asociatie care spune ca are informatii ca, inainte sa moara, pacientul era tinut mai mult legat, intr-o cusca.

Ce faci cand ia foc uleiul din tigaie. Sfaturi importante pentru a preveni o tragedie

Atuncicandfolosim ulei pentru a gati, exista riscul ca acestasa seaprinda intigaie. Aflati care sunt pasii de urmat pentru a stingefocul. Cand uiti tigaia pe foc si.

Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Motivul pentru care a facut asta si cui i-a lasat averea

O publicatie de peste Ocean a anuntat oficial vestea socanta primita de fanii Agelinei Jolie. Celebra actrita si-a dezmostenit cinci din cei sase copii. Cui ii va lasa averea sa estimata a 116 milioane de dolari? Care a fost reactia fostului sot? Angelina Jolie si-a dezmostenit 5 din 6 copii. Cine ramane cu averea? Surse .

Stirile ProTV: Romani si moldoveni, sclavi la ferme din Spania. Primeau mancare pentru caini si dormeau in corturi improvizate

Sute de oameni, in special romani si moldoveni, carora li s-au promis locuri de munca bine platite in Spania, in agricultura, au ajuns sclavi in fermele din sudul-vestul Peninsulei Iberice.

Fosti consilieri generali din Bucuresti, cercetati penal pentru infractiuni de coruptie

Doi fosti consilieri generali din Bucuresti sunt cercetati penal de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie. Cornel Pieptea este acuzat de trafic de influenta, iar Manuela Violeta Popescu este acuzata de complicitate la trafic de influenta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )