Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fosti consilieri generali din Bucuresti, cercetati penal pentru infractiuni de coruptie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Fosti consilieri generali din Bucuresti, cercetati penal pentru infractiuni de coruptie

Doi fosti consilieri generali din Bucuresti sunt cercetati penal de catre procurorii DNA pentru fapte de coruptie. Cornel Pieptea este acuzat de trafic de influenta, iar Manuela Violeta Popescu este acuzata de complicitate la trafic de influenta. continuă pe Ziarul Bursa

Fosti consilieri generali din Bucuresti, cercetati penal pentru infractiuni de coruptie

Doi fosti consilieri generali din Bucuresti sunt cercetati penal de catre procurorii DNA pentru fapt.

Doi fosti consilieri generali din Bucuresti sunt urmariti penal de DNA pentru trafic de influenta

Cornel Pieptea si Manuela Violeta Popescu, fosti consilieri generali in CGMB, sunt urmariti penal de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta, respectiv complicitate la trafic de.

Trei persoane, retinute dupa ce au primit 10 mii de euro pentru a-i scapa de inchisoare pe doi indivizi cercetati penal pentru viol

Trei persoane au fost retinute dupa ce ar fi cerut si primit suma de 10. 000 de euro de la doi indivizi cercetati penal intr-un dosar deschis pentru viol, pe care urmau sa-i ajute sa scape de inchisoare prin a influenta oamenii legii si victima.

Informatie-bomba. Unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca, dosar penal pentru trafic de arme si munitii

Informatii-bomba vin in cazul crimelor din Caracal. Se pare ca unul dintre fiii lui Gheorghe Dinca are dosar penal pentru trafic de arme si munitii. Anuntul a fost facut de avocatul familiei Macesanu,.

3.000 de noi cursanti in invatamantul universitar agricol din Bucuresti. La liceele agricole, a scazut cu 25% numarul locurilor disponibile

Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara din Bucuresti USAMV) are, in anul scolar 2019-2020, care tocmai a inceput, un numar egal de studenti cu cel de anul trecut. Anul acesta, numarul de studenti a ramas constant in comparatie cu anul trecut. Consideram ca este un succes, pentru ca tendinta in mediul universitar este de scadere a numarului de studenti, ne-a declarat Razvan Teodorescu, prorector al USAMV Bucuresti, scrie fermierinromania. ro.

FOTOGALERIE 10 situatii recente in care spatiile verzi din Bucuresti au fost distruse chiar de institutiile care trebuie sa le protejeze

In Bucuresti se inregistreaza aproape zilnic depasiri pentru poluarea cu praf PM10 si PM2,5), iar la orele de varf, pe arterele principale, aerul este aproape imposibil de respirat. Spatiile verzi joaca un rol vital pentru diminuarea prafului si reducerea poluarii. Cu toate acestea, in ultimii ani marile parcuri din Bucuresti si spatiile verzi dintre blocuri au fost distruse sistematic de administratia locala, cea care trebuia sa le protejeze. Fie ca s-au facut parcari, parcuri de distractii si agrement sau vegetatia a fost defrista, iar spatiul verde betonat. Sigur, orasul are nevoie si de parcari si de locuri de agrement, insa ele pot fi facute in alte locuri, nu in parcuri, care au alt scop.

LA 10 ANI DE LA DESCHIDERE Hotel Capital Plaza din Bucuresti estimeaza o crestere de 10% a cifrei de afaceri, pentru 2019

Intr-un deceniu de la deschiderea hotelului Capital Plaza din Bucuresti, peste 300. 000 de turisti i-au trecut pragul unitatii de cazare, dintre care mai mult de 70% au fost straini. Datele arata ca gradul de ocupare al hotelului pastreaza tendintele actuale ale pietei, in medie, in 10 ani, acesta fiind de peste 75%.

Protest de amploare la scoala din Bucuresti unde preda profesoara care poarta la ea un pistol

Este protest de amploare la scoala din Bucuresti unde preda profesoara care poarta la ea un pistol. Zeci de parinti si elevi au iesit in strada si se opun revenirii profesoarei la catedra. in cei.

Hotel Capital Plaza din Bucuresti, afaceri in crestere in 2019

Hotelul Capital Plaza din Bucuresti, care aniverseaza anul acesta un deceniu de la deschidere, are un grad de ocupare de peste 75%, fiind alegerea oamenilor de afaceri straini care ajung in Capitala. In 10 ani, peste 300. 000 de turisti au ales hotelul.

INVESTITIE DE UN MILION DE EURO Game World si-a extins sala de jocuri din Bucuresti Mall

Lantul de sali de jocuri Game World si-a extins sala din Bucuresti Mall, la 2. 500 de metri patrati, o suprafata de peste opt ori mai mare decat dimensiunea initiala de acum 20 de ani, de 300 de metri patrati, a anuntat ieri Attila Torok, Director de Strategie al Game World.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )