Libnet.ro
UNICEF

01:05

IPJ VRANCEA, despre cazul tinerei care NU a primit ajutor la 112: DISPECERUL A APRECIAT CA NU E PERICOL IMINENT CONVORBIREA INTEGRALA A TINEREI CU DISPECERUL (VIDEO)

B1 B1,
IPJ VRANCEA, despre cazul tinerei care NU a primit ajutor la 112: DISPECERUL A APRECIAT CA NU E PERICOL IMINENT CONVORBIREA INTEGRALA A TINEREI CU DISPECERUL (VIDEO)

Au aparut primele reactii in cazul scandalului din Vrancea unde o tanara care a sunat la 112 pentru a cere ajutor a fost refuzata de dispecerul politiei. Operatorul care i-a transmis ca nu are echipaje. continuă pe B1

IPJ Vrancea: Dispecerul 112 a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent

Primele verificari facute de Politia Vrancea in cazul tinerei care a sunat la 112, iar dispecerul i-.

STS, despre cazul TINEREI din Vrancea: S-au primit doua apeluri la 112, care au fost TRANSFERATE catre IPJ

STS a reactionat dupa cazul tinerei din Vrancea, care a sunat la 112 pentru a cere ajutor, fiind socanata in trafic de un alt conducator auto. Serviciul de Telecomunicatiiprecizeaza ca ca femeia a.

Primele explicatii ale politiei din Vrancea care n-a trimis pe nimeni in ajutorul tinerei care sunase la 112 dupa o sicanare in trafic: Exista un singur echipaj care era intr-o alta misiune

Echipajul de Politie arondat zonei din care o tanara a sunat la 112 si a cerut ajutor dupa o sicanare in trafic era intr-o alta misiune, spun reprezentantii IPJ Vrancea. Dispecerul care era de serviciu a apreciat ca nu exista o stare de pericol iminent, mai spun acestia.

Fifor trimite Corpul de Control la IPJ Vrancea, dupa ce o operatoare i-a spus unei tinere care a sunat la 112 ca nu are echipaje disponibile: Cine a gresit pleaca acasa

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, anunta ca trimite Corpul de Control la Vrancea, unde un politist i-a spus unei tinere ca nu are echipaje de Politie disponibile. Cine a gresit pleaca acasa, a spus Fifor, potrivit Mediafax.

Malaezia: Cazul tinerei disparute, a fost gasit un cadavru

Un trup neinsufletit a fost descoperit in cursul cautarilor care ar putea fi cel al tinerei franco-i.

STS: Operatorul 112 nu a discutat cu tanara din Vrancea despre disponibilitatea echipelor

Reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS) precizeaza, vineri, ca, in cazul din Vr.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre cazul crimelor din Caracal: E un personaj fantastic. Gheorghe Dinca e pus sa recunoasca ce nu a facut

Ion Cristoiu sustine ca Gheorghe Dinca este un personaj fantastic. Jurnalistul a declarat ca Dinca a fost pus sa recunoasca faptele pe care nu le-a comis. Duminica seara are loc un mare miracol in.

Remus Radoi, declaratii incredibile despre cazul Caracal: Am fost singur la secretarul de stat

Remus Radoi, controversatul personaj din Caracal la care oamenii legii au apelat in momentul disparitiei Alexandrei Macesanu, adolescenta sechestrata de Gheorghe Dinca, a facut declaratii incredibile, exclusiv.

Alexandru Cumpanasu, noi marturisiri despre cazul crimelor din Caracal

Alexandru Cumpanasu sustine faptul ca acum ar trebui cautati complicii lui Gheorghe Dinca. Sunt mai multe femei care spun ca au fost violate, dar ancheta in curs merge si pe stabilirea unui complici,.

Viorica Dancila, despre cazul Caracal: Nu este normal sa incercam sa politizam un astfel de eveniment tragic. Nu pot eu sa spun daca sunt sau nu multumita de ancheta

Premierul Viorica Dancila a refuzat sa precizeze daca este sau nu multumita de felul in care se defasoara ancheta in cazul Caracal. Prezenta la Conferinta judeteana a Organizatiei PSD Dolj,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )