Libnet.ro
UNICEF

14:00

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a ucis un politist

Antena3 Antena3,
Procurorii cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a ucis un politist

Marcel Lepa, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost capturat de politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor. continuă pe Antena3

Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, un omor din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori

Ionel Marcel Lepa, barbatul urmarit international pentru talharie care a ucis duminica un politist in misiune in Timis, are 47 de ani si a absolvit liceul. Este necasatorit si nu a avut niciodata un loc de munca, dar pana in 1990, cand avea 19 ani, acesta avea deja 23 de furturi la activ. De asemenea, Lepa are la activ un omor din culpa, a fost eliberat conditionat de trei ori si a evadat o data, iar la ultima talharie a taiat cu briceagul un tanar, relateaza Libertatea.

Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, o ucidere din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori

Ionel Marcel Lepa, barbatul urmarit international pentru talharie care a ucis duminica un politist in misiune in Timis, are 47 de ani si a absolvit liceul. Este necasatorit si nu a avut niciodata un loc de munca, dar pana in 1990, cand avea 19 ani, acesta avea deja 23 de furturi la activ. De asemenea, Lepa are la activ o ucidere din culpa, a fost eliberat conditionat de trei ori si a evadat o data, iar la ultima talharie a taiat cu briceagul un tanar, relateaza Libertatea.

Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax.

Un cunoscut chirurg estetician din Romania ofera cate 1.000 de lei, pe viata, pentru trei pensionari

Dr Adina Alberts, in calitate de antreprenor, ofera cate un ajutor privat de pensie in valoare de 1. 000 de lei, lunar, pe viata, pentrutrei pensionari cu venituri mici. De mai bine de un an ma to.

Un tratament inovativ aduce noi sperante pentru femeile care sufera de cancer mamar

O combinatie inovativa de tratamente oncologice aduce noi sperante pentru femeile diagnosticate cu cancer mamar, potrivit unui material publicat de Press Association si citat de Agerpres. Prin adaugarea de ribociclib, un medicament care ataca direct celulele canceroase, la terapia standard s-a observat o crestere semnificativa a sperantei de viata la pacientele premenopauza care sufera de forme avansate ale bolii.

Gigi Becali ameninta CSA cu plangeri penale. Mesaj pentru suporterii care-i sunt ostili

Proiectul celor de la CSA Steaua de a lansa pe orbita fotbalului romanesc o noua echipa de fotbal pare sortit esecului dupa al doilea an consecutiv in care promovarea a fost ratata si numele Steaua va ramane pentru cel putin inca un an in Liga a 4-a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )