Libnet.ro
UNICEF

17:30

Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Hotnews Hotnews,
 Barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul din Timis a fost prins

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

UPDATE Ucigasul politistului din Timis a fost prins. Imaginea postata de MAI, imediat dupa ce politistii l-au capturat

Fugarul Marcel Ionel Lepa, care a impuscat mortal un politist din judetul Timis, a fost prins marti dimineata de catre oamenii legii, transmite Mediafax. Marcel Lepa, urmaritul international care a ucis duminica un politist, are un cazier cu zeci de talharii, o ucidere din culpa si a fost eliberat conditionat de trei ori.

Politist impuscat mortal, in judetul Timis

Un politist de 43 de ani a fost impuscat mortal, ieri dupa-amiaza, pe raza localitatii timisene Izvin, in timp ce se afla intr-o misiune de prindere a unui talhar dat in urmarire nationala.

Ucigasul politistului din Timis a fost prins

Ionel Marcel Lepa, barbatul care a impuscat un politist din Timis, in timpul unei misiuni, a fost prins in noaptea de luni spre marti, in jurul orei 4. 45 in casa bunicii unui prieten de-al sau din localitatea Remetea Mare.

Mobilizare fara precedent in Timis pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist / Sute de politisti, jandarmi si membri ai trupelor speciale il cauta pe fugar

Alerta in Timis, unde este mobilizare maxima pentru gasirea barbatului care a impuscat mortal un politist. Potrivit presei locale, la cautarile din zona localitatii Izvin, participa luptatori SIAS veniti de la Bucuresti, trupe speciale din Timis, Arad si Caras Severin, precum si numerosi jandarmi.

Procurorii cer inchisoare pe viata pentru barbatul care a ucis un politist

Marcel Lepa, barbatul care l-a impuscat mortal pe politistul Cristian Amariei, a fost capturat de politisti, marti dimineata, in localitatea timiseana Remetea Mare, in urma activitatilor.

Fugarul care a impuscat mortal un politist este recidivst. A fost condamnat la 16 ani de inchisoare si era urmarit pentru ca a atacat un fermier cu cutitul

Marcel Ionel Lepa, principalul suspect din cazul politistului impuscat mortal in Timis, era dat in urmarire pentru executarea unei pedepse de patru ani si opt luni pentru tentativa de talharie. Lepa, recidivist eliberat conditionat in 2005 dupa ce fusese condamnat la 16 ani pentru zeci de furturi, l-a atacat, in 2014, cu un briceag pe un fermier de la care voia sa fure motorina.

Cum arata pistolul cu care a fost omorat politistul din Timis. Ucigasul mai avea sase gloante in momentul capturarii

Politistii l-au prins marti dimineata pe Marcel Ionel Lepa, barbatul acuzat ca a omorat duminica un politist din Timis aflat in misiune. Lepa a fost capturat intr-o locuinta aflata la sapte kilometri de Timisoara.

Cine este barbatul cautat pentru uciderea unui politist in Timis

Barbatul care a impuscat duminica, 2 iunie, un politist in localitatea timiseana Izvin a fost dat in urmarire generala. Suspectul principal al crimei din Timis se numeste Ionel Marcel Lepa, in varsta.

Primele declaratii ale tanarului in casa caruia a fost prins criminalul din Timis

Individul care l-a ucis pe politistul din Timis a fost capturat marti dimineata. Luptatorii SIAS l-au prins la cativa kilometri de locul crimei, in casa in care si luni au gasit pete de sange. Criminalul.

Cine este politistul impuscat mortal de un talhar dat in urmarire generala. Avea 44 de ani si era tatal a doi copii

Un politist din Recas, judetul Timis, a fost impuscat mortal duminica, 2 iunie, in timp ce se afla in misiune. Politistul ucis la datorie se numeste Cristian Amariei si avea 44 de ani.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )