Libnet.ro
UNICEF

00:06

PROCURORII au dat LOVITURA: Un IMPORTANT afacerist din Romania a fost RETINUT! Este acuzat ca facea parte dintr-o factiune MAFIOTA italiana

B1 B1,
PROCURORII au dat LOVITURA: Un IMPORTANT afacerist din Romania a fost RETINUT! Este acuzat ca facea parte dintr-o factiune MAFIOTA italiana

Italianul Nicola Inquieto, care are numeroase afaceri in Romania a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. Afaceristul este acuzat de spalare de bani si de asociere in scopul comiterii de. continuă pe B1

PROCURORII au dat LOVITURA: Un IMPORTANT afacerist din Romania a fost RETINUT! Este acuzat ca facea parte dintr-o factiune MAFIOTA italiana (VIDEO)

Italianul Nicola Inquieto, care are numeroase afaceri in Romania a fost retinut pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT. Afaceristul este acuzat de spalare de bani si de asociere in scopul comiterii de.

Ce oras din Romania a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu siguranta va va oferi cateva optiuni interesante.

Orasul din Romania care a fost inclus in topul celor mai frumoase destinatii din Europa

Odata cu sezonul cald debuteaza si primele plecari in vacanta ale turistlor. Daca inca nu v-ati ales destinatia, topul celor mai frumoase orase din Europa, care include si unul din Romania, cu.

Povestea fabuloasa a primei femei instructor auto din Romania

Absolventa a Scolii de soferi amatori a Judetului Ilfov in 1976, Barbara Panco este prima femeie instructor auto din Romania. A condus camioane, taxiuri, autobuze, masini de teren si a invatat sa sofeze.

Piata farmaceutica din Romania a atins in 2017 circa 12 miliarde lei la pret de producator

Patronatul Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), care reuneste 16 situri de fabricatie din tara, ofera o serie de precizari cu privire la datele aparute in spatiul public la inceputul lunii aprilie cu referire la piata farmaceutici din tara noastra, se arata intr-un comunicat al patronatului, remis Redactiei.

HALEP a dat LOVITURA! Are un IUBIT de bani GATA! Au petrecut impreuna de PASTE! Urmeaza NUNTA? (FOTO)

Numarul 1 WTA, Simona Halep are un nou iubit. Este vorba despre un baiat de bani gata, din Constanta, care formeaza un cuplu cu sportiva romanca de cateva luni. Barbatuleste tot machedon si il cheama.

Italian stabilit la Pitesti, suspectat ca ar fi finantat din Romania o grupare mafiota

Un italian suspectat de legaturi cu mafia din Napoli a fost ridicat, joidimineata, din Pitesti. Operatiunea a fost condusa de Antimafia din Italia alaturi de procurorii DIICOT. Barbatul, un.

Judetele in care se afla cei mai periculosi soferi din Romania. Afla de cine trebuie sa te feresti

Autoritatea de Supraveghere Financiara a dat publicitatii o analiza privind frecventa daunei si valoarea medie a daunelor la politele RCA in functie de varsta asiguratului, puterea motorului a vehiculului,.

Imagini superbe cu o turma de zimbri intr-un parc natural din Romania - VIDEO

O turma de 14 zimbri, adulti si vitei de anul trecut, a fost filmata in Parcul Natural Vanatori Neamt, singurul loc din Europa in care exista zimbri in libertate. Romsilva a postat, miercuri, pe pagina de.

A ramas un an pana la Europarlamentare. Cum se prezinta situatia partidelor din Romania. Sondajele au fost facute publice

Radu Tudor a prezentat marti seara doua sondaje care dau rezultate radical diferite in ceea ce priveste cifra partidelor cu privire la Europarlamentarele din 2019. Cei de la IMAS spun ca PSD 28,6%) este sub.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )