Libnet.ro
UNICEF

10:15

Si procurorii din Gorj i cer lui Tudorel Toader sa renunte la revocarea lui Augustin Lazar

Hotnews Hotnews,
 Si procurorii din Gorj i cer lui Tudorel Toader sa renunte la revocarea lui Augustin Lazar

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj ii cer ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa renunte la procedura declansata pentru revocarea procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Peste 1000 de magistrati ii cer ministrului Tudorel Toader sa renunte la procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general

Peste 1000 de magistrati semnat o petitie prin care ii cer Ministrului Justitiei, Tudorel Toader, sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar din functia de procuror general al.

Peste 1.000 de magistrati ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze procedura de revocare a lui Lazar

Peste 1. 000 de magistrati sustin solicitarea adresata ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de renuntare la procedura de revocare a procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, informeaza vineri Forumul Judecatorilor, citat de Agerpres.

Doua organizatii ale magistratilor ii cer lui Tudorel Toader sa abandoneze imediat procedura de revocare a lui Augustin Lazar

Forumul Judecatorilor din Romania si Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor i-au transmis o scrisoare ministrului Justitiei in care solicita abandonarea procedurii de revocare a lui Augustin Lazar. Decizia ministrului pune in pericol parcursul Romaniei in UE si insasi existenta democratica a statului roman, se arata in scrisorile magistratilor.

Iohannis: Cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general este complet neadecvata / Tudorel Toader trebuie sa plece de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca cererea ministrului Justitiei de revocare a procurorului general Augustin Toader este complet inadecvata si ii cere din nou demisia lui Tudorel Toader. Modul in care ministrul a prezentat public raportul este unul tendentios si denota intentia acestuia de a subordona politic procurorii, afirma seful statului.

Augustin Lazar a fost REVOCAT din functia de PROCUROR GENERAL. Tudorel Toader: Actele si faptele acestuia sunt de netolerat (VIDEO)

UPDATE:Tudorel Toader a anuntat declansarea procedurii de revocare a procurorul general Augustin Lazar dupa o declaratie de presa de exact o ora. Concluzia generalaeste a necesitatii de.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Sarbatoare mare in familia lui Tudorel Toader

Fericire mare pentru ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va avea, sambata seara, petrecerea de nunta a fiului sau cel mare, Alexandru Ionut 30 de ani). Recent, Alexandru.

Ion Cristoiu: Situatia lui Tudorel Toader depinde de refuzul lui de a semna ordonanta de urgenta

Ion Cristoiu a vorbit la 100 de minute despre situatia care-l asteapta pe ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Situatia lui Tudorel Toader depinde de un lucru fundamental. de refuzul lui de a semn.

Radu Banciu, despre Tudorel Toader: Un semi-analfabet! O marioneta a Guvernului Dragnea! (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu decizia lui Tudorel Toader de a declansa procedura de revocare a procurorului general Augustin Lazar. Tudorel Toader, nu stim exact.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )