Libnet.ro
UNICEF

20:30

Procurorii vor pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui (VIDEO)

B1 B1,
Procurorii vor pedepse mai mari pentru violatorii din Vaslui (VIDEO)

Procurorii au atacat decizia Judecatoriei Vaslui si cer pedepse mai mari pentru cei 7 tineri care au violat anul trecut o tanara in varsta de 18 ani, informeaza B1 TV. Apelul se va judeca in cadrul aceluiasi. continuă pe B1

Clipe de groaza pentru violatorii din Vaslui in inchisoare. Ce ii asteapta

Cei sapte tineri din Valeni sunt speriati de momentul in care vor intra la comun cu toti detinutii. Acum, in perioada de carantina, nu se intersecteaza cu infractorii condamnati, scrie Libertatea. Primul.

Sentinta pentru violatorii din Vaslui a fost contestata de procurori

Sentinta Judecatoriei Vaslui prin care cei sapte tineri din Valeni au fost condamnati pentru violarea unei fete de 18 ani a fost contestata de procurori, care au considerat ca pedepsele primite de agresori,.

Cele mai mari gradini zoologice din Europa

Una dintre cele mai mari gradini zoologice din Europa este situata in capitala Germaniei, Berlin. intinsa pe 340. 000 de metri patrati, aceasta adaposteste nu mai putin de 1. 500 de specii de animale. Pe batranul continent exista insa si alte gradini zoologice unde pot fi admirate zeci de mii de animale din toate colturile lumii.

Trei dintre violatorii din Vaslui cer stramutarea procesului la Iasi. Vezi ce motiv au invocat

Violatorii din Vaslui care au primit pedepsele cele mai grele din dosar cer stramutarea procesului la Iasi. Este vorba despre Silviu Avadanei, Bolboceanu Petrica, ambii condamnati la 7 ani de inchisoare si Burada.

Unul dintre violatorii din Vaslui ar suferi de depresie. Nu se poate obisnui cu detentia si a amenintat ca se sinucide

Unul dintre violatorii din Vaslui ar fi ajuns la psihiatrie. Ioan Surleac nu se poate obisnui cu detentia, plange fara oprire si nu poate dormi de frica, scrie cancan. ro. Baiatul a fost condamnat la cinci ani si.

Topul filmelor cu cele mai mari incasari din aceasta vara VIDEO

Vara anului 2015 a fost una fantastica pentru lungmetrajele SF si pentru animatii, titluri precum Jurassic World, Avengers: Age of Ultron si Minions ocupand primele locuri in topul filmelor cu cele mai mari incasari.

Ministrul Agriculturii: Cele mai mari pierderi din cauza secetei sunt la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi din cauza secetei s-au inregistrat in cazul culturilor de porumb, floarea soarelui si soia, potrivit ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, care a aratat ca numai in luna septembrie va sti care este valoarea despaguburilor ce ar urma sa fie acordate fermierilor.

Ministrul Agriculturii: Seceta a lovit in special cultura de primavara. Cele mai mari pierderi le-am avut la porumb, floarea soarelui si soia

Cele mai mari pierderi provocate de seceta din acest an au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia, a anuntat ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, precizand ca si cei din zootehnie au fost.

Daniel Constantin, despre pierderile provocate de seceta. Unde sunt cele mai mari pagube

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, marti,ca pierderile cele mai mari din cauza secetei au fost la culturile de porumb, floarea soarelui si soia.

Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie

Pe 25 august, in anul 1835, a aparut primul dintr-o serie de articole despre Luna care anuntau cea mai importanta descoperire din istoria omenirii. Atunci cand auzim notiunea Marea Farsa Lunara, cei mai multi dintre noi am fi tentati sa ne gandim la aselenizarea din 1969 si teoriile conform carora aceasta a fost regizata de [] Marea Farsa Lunara: 180 de ani de la una dintre cele mai mari inselaciuni din istorie Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )