Libnet.ro
UNICEF

19:00

Procurorul care a bagat spaima in cei mai temuti penali. Cum a ajuns DNA Ploiesti vedeta anticuruptiei din Romania

Adevărul Adevărul,
Procurorul care a bagat spaima in cei mai temuti penali. Cum a ajuns DNA Ploiesti vedeta anticuruptiei din Romania

Despre DNA Ploiesti se vorbeste ca despre Mecca, dupa ce VIP-uri din lumea politica si de afaceri, magistrati, dar si personaje-cheie din administratia publica, precum Sebastian Ghita, Vasile Blaga, Victor Ponta, Andrei Chiliman, si-au facut un obicei din a veni periodic in pelerinaj aici, fiind eroii negativi in unele dintre cele mai grele dosare penale facute, in ultimii patru ani, de procurorii anticoruptie. continuă pe Adevărul

Procurorul care a bagat spaima in cei mai temuti penali. Cum a ajuns DNA Ploiesti vedeta anticoruptiei din Romania

Despre DNA Ploiesti se vorbeste ca despre Mecca, dupa ce VIP-uri din lumea politica si de afaceri, magistrati, dar si personaje-cheie din administratia publica, precum Sebastian Ghita, Vasile Blaga, Victor Ponta, Andrei Chiliman, si-au facut un obicei din a veni periodic in pelerinaj aici, fiind eroii negativi in unele dintre cele mai grele dosare penale facute, in ultimii patru ani, de procurorii anticoruptie.

Cei mai numerosi votanti la parlamentare - persoanele de peste 45 de ani, din mediul urban

Peste 4,9 milioane de alegatori au votat ieri, pana la ora 16. 00 n. r. ora inchiderii editiei), prezenta la nivel national fiind de 27,07%, conform Biroului Electoral Central BEC), care a mentionat ca procentul cel mai mare a fost inregistrat in judetul Olt, 32,72%, in timp ce in Maramures s-a consemnat cea mai mica prezenta din tara, de 21,46%. in Bucuresti, prezenta a fost de 24,7% la ora mentionata, iar cei mai numerosi votanti au fost cei din categoriile de peste 45 de ani, potrivit News. ro.

Dacian Ciolos a votat la Zalau: Cei mai indreptatiti sa conteste, sa faca observatii la ceea ce se va intampla in urmatorii patru ani sunt cei care astazi merg la vot (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos a votat duminica, in jurul orei 9. 00, la sectia 32 din municipiul Zalau, si a precizat ca cetatenii crae vor vota duminica vor fi cei mai indreptatiti sa conteste,.

Unul dintre CEI MAI BOGATI PARLAMENTARI: Senatorul drujba lui Dumnezeu si-a facut vila-OZN in 26 de ani (FOTO)

Verestoy Attila este unul dintre cei mai cunoscuti lideri UDMR, dar si unul dintre cei mai bogati parlamentari. Dupa alegerile din 11 decembrie, inginerul chimist in varsta de 62 de ani a devenit.

Germania, Olanda si Franta, tarile de unde s-au intors cei mai multi romani in tara

Germania, Olanda, Franta, Marea Britanie si Danemarca sunt tarile de unde au venit cei mai multi romani in tara, in preajma alegerilor parlamentare de pe 11 decembrie, potrivit datele agentiei de turism on-line, Paravion.

PREMIERA LA ALEGERI: Cei mai multi dintre cei care au votat dimineata provin din mediul URBAN (FOTO)

Pentru prima data pana acum, romanii care locuiesc in mediul urban au mers in numar mai mare la vot decat cei din mediul rural, si anume peste 53% din total. Conform statisticilor,.

Cei mai frumosi studenti. Tinerii care au intrat la facultate, chiar daca s-au nascut cu dizabilitati. Tot ce fac este durere

Fundatia Steaua Sperantei, cunoscuta si cu numele de Star of Hope Romania, rescrie de mai bine de 15 ani povesti de viata ale caror inceputuri sunt sub semnul abandonului sau al handicapului.

Michael Pennington, unul din cei mai buni interpreti ai lui Hamlet, la Bucuresti, la incheiera oficiala a anului Shakespeare-400

Actorul britanic Michael Pennington va sustine la Teatrul Nottara un recital extraordinar intitulat Nobile William, un one-man show de exceptie, pentru care a primit numeroase cronici pozitive in presa de specialitate din Marea Britanie si din lume.

VOTUL iN DIASPORA: Peste 47.000 de romani din afara tarii au votat pana la ora 14.00, cei mai multi fiind din Republica Moldova

00: Peste 47. 000 de romani au votat pana la ora transmiterii acestei stiri la sectiile deschise in afara tarii, din care peste 17. 000 in Republica Moldova, aproape 6.

Adversara Astrei a creat unul dintre cei mai scumpi jucatori ai lumii

Cu o academie impresionanta creata in 2003, Genk s-a dovedit in ultimul deceniu o adevarata uzina de produs fotbalisti de top. Unul dintre acestia a ajuns in topul 10 al celor mai scumpi jucatori din istoria fotbalului si este jucatorul in jurul caruia Pep Guardiola creioneaza primul 11 la Manchester City.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )