Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

România Liberă România Liberă,
Mitingul anti-Morsi, cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului.

Armata egipteana estimeaza la cateva milioane numarul manifestantilor care s-au reunit duminica in tara cu scopul de a cere plecarea presedintelui islamist Mohamed Morsi de la putere, a declarat o sursa militara pentru AFP, conform Mediafax. Citeste si Egiptul, pe marginea prapastiei Este vorba despre cea mai mare manifestatie din istoria Egiptului, a precizat aceasta sursa, sub protectia anonimatului. La un miting al islamistilor care il sustin pe presedinte, oragnizat duminica la Nasr . continuă pe România Liberă

CEA MAI MARE MANIFESTATIE DIN ISTORIA EGIPTULUI: Milioane de oameni cer prabusirea regimului Morsi

UPDATE: O alta persoana a fost ucisa duminica, in centrul Egiptului, dupa ce persoane inarmate aflate pe o motocicleta au deschis focul asupra unor manifestanti, a anuntat un oficial din cadrul.

Record la Moscova: Cea mai mare temperatura din ultimii 100 de ani.

Un record de temperatura maxima s-a inregistrat joi la Moscova, unde termometrele au indicat 31,8 grade Celsius, cu 0,4 grade mai mult decat in 1911, informeaza Mediafax. Temperatura maxima a fost inregistrata la ora 17. 00, ora Romaniei). Temperatura inregistrata joi a fost cu 8 grade Celsius peste media acestei perioade. Meteorologii rusi prognozeaza ca spre sfarsitul saptamanii temperatura aerului va fi in scadere, urmand ca saptamana viitoare sa se incalzeasca din nou.

GALERIE FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West point-ul, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al armatei romane.

FOTO Lectia de patriotism a Larisei Tudor, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume

Desi ar fi putut ramane linistita peste ocean, singura femeie din Romania care a absolvit West Point, cea mai mare academie militara din lume, s-a intors acasa. Extrem de mandra si de atasata de tara ei, Larisa Tudor va face exact ceea ce si-a dorit: isi va continua munca, acum in calitate de sublocotenent al Armatei Romane.

FOTO Cea mai mare greseala pe care Apple a facut-o anul trecut a fost infrumusetata de catre un designer

Cea mai mare greseala facuta de Apple recent a fost lansarea aplicatiei Apple Maps care sa inlocuiasca Google Maps din orice iPhone sau iPad. Imaginile distorsionate pe care acea aplicatie le-a creat au devenit putin mai interesante, odata trecute prin editarea unui designer.

METEO Vremea ramane calda in cea mai mare pare a tarii, insa nu scapam de ploi

In urmatoarele zilei, vremea va ramane calda, insa va ploua in cea mai mare pare a tarii. in ceea ce priveste regimul termic, maximele se vor situa in jurul valorii de 26 de grade in jumatatea de vest si in centrul tarii, in timp ce in restul regiunilor acestea vor depasi constant 30 de grade.

Dependenta Apple de Samsung va tine pana in 2014, apoi americanii fac cea mai mare schimbare din ultimii ani

Apple incearca de aproape doi ani sa nu mai cumpere procesoare, memorii sau alte componente pentru produsele sale de la Samsung, iar anul acesta face un pas serios in acest sens.

Ellie White este cea mai sexy mamica din showbiz! Iata cum a slabit dupa nastere!

Ellie White a fost desemnata aseara cea mai sexy mamica din showbiz. Cantareata si-a facut aparitia la Gala Eva. ro 12 ani intr-o superba rochie de matase si voal negru, expunandu-si noua nuanta ciocolatie a parului, schimbare de look pentru care a primit o avalansa de complimente. Continue reading .

Real Madrid, cea mai penalizata echipa din Liga Campionilor

Gica Popescu, fost membru in Comisia de Disciplina a UEFA, a dezvaluit, joi seara, ca Real Madrid a fost cea mai penalizata echipa din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Radu Tudor: CSM, cea mai controversata institutie din momentul in care a intrat in conflict cu judecatorii din tara

Consiliul Superior al Magistraturii a devenit cea mai controversata institutie din Romania, a afirmat jurnalistul Radu Tudor, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, de la Antena 3, si asta din momentul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )