Libnet.ro
UNICEF

06:00

Procurorul francez nu se retrage din cursa pentru Parchetul European

România Liberă România Liberă,
Procurorul francez nu se retrage din cursa pentru Parchetul European

Francezul Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului Eur. continuă pe România Liberă

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European sustine ca nu se retrage din cursa

Contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, Jean-Francois Bohnert, a precizat pentru politico. eu ca nu se retrage din cursa, in ciuda unor informatii potrivit carora ar urma sa fie numit in fruntea Parchetului financiar national al Frantei echivalentul DNA).

Kovesi nu are asigurat inca postul de procuror-sef european: Contracandidatul sau francez nu se retrage din cursa

Procurorul Jean-Francois Bohnert, contracandidatul lui Kovesi pentru sefia Parchetului European, infirma informatia ca s-ar fi retras din cursa in schimbul unei functii de conducere in Parchetului National.

Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

POLITICO.eu: Contracandidatul lui Kovesi la sefia Parchetului European nu s-a retras din cursa pentru EPPO

Lili Bayer, reporter la politico. eu, relateaza pe Twitter ca jurnalistii publicatiei internationale au vorbit cu Jean-Francois Bohnert, contracandidatul Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef al.

Rares Bogdan: Cred ca sunt lideri la nivel european carora le e foarte teama de prezenta doamnei Kovesi in Parchetul European (VIDEO)

Cred ca sunt lideri la nivel european carora le e foarte teama de prezenta doamnei Kovesi la nivelul Parchetului European, a declarat europarlamentarul PNL Rares Bogdan, pentru B1 TV. Jean-Francois Bohnert e.

Surse Financial Times: Franta si-a schimbat pozitia si o sustine pe Kovesi la Parchetul European

Franta o sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru ocuparea functiei de procuror-sef european, in locul propriului sau candidat, Jean-Francois Bohnert, noteaza Financial Times, care citeaza surse atat din.

Orban le-a cerut europarlamentarilor PNL sa faca lobby pentru sustinerea lui Kovesi la Parchetul European

Presedinele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni, dupa sedinta Biroului Executiv, ca a mandatat europarlamentarii PNL sa faca lobby pentru sustinerea candidaturii Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european.

De ce sovieticii nu au reusit sa-i bata pe americani in cursa pentru a duce oameni pe Luna

La inceputul cursei spatiale sovieticii erau in fata si in America succesele lor starneau uimire si uneori spaima. insa pana la urma SUA a castigat cursa si URSS nu a reusit sa trimita un om pe luna, desi planuri ferme au existat. Multe lucruri au contat, fie ele de natura financiara, dar si de mentalitate si de tehnologie. in articol puteti citi de ce sovieticii au esuat, iar americanii au izbandit.

Disputa intre USR, PLUS SI PNL pe nominalizarea lui Nicusor Dan in cursa pentru primaria Capitalei

Tabara anti-Barna din actualul USR il prefera si il sustine pe Nicusor Dan la primaria Capitalei. Motivatia acestora vine pe fondul experientei sale in zona de patromoniu bucurestean. Inclusiv tabara.

Serban Nicolae, convins ca nu va fi desemnat sa intre in cursa pentru prezidentiale

Senatorul PSD, Serban Nicolae, aflat intr-un turneu prin Transilvania, a declarat sambata, pentru AGERPRES, ca e constient ca nu va fi nominalizat de partid pentru a intra in competitia pentru prezidentiale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )