Libnet.ro
UNICEF

07:45

Procurorul general Bogdan Licu: Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

România Liberă România Liberă,
Procurorul general Bogdan Licu: Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizui. continuă pe România Liberă

Procurorul general Bogdan Licu, prima reactie dupa lovitura primita in cazul Sorinei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a afirmat, despre cazul Sorina ca hotararea este definitiva si ca nu exista cale de atac. Voi respecta hotararea judecatoareasca, a spus.

DOCUMENT Argumentele invocate de procurorul general Bogdan Licu pentru revizuirea deciziei de adoptie a micutei Sorina

Curtea de Apel Craiova a amanat miercuri o decizie cu privire la cererea formulata de procurorul general interimar al Romaniei de revocare a decizie de adoptie a micutei Sorina, dupa ce acesta a trimis o completare de motive pentru admiterea cererii. Din documentul semnat de porcurorul general reiese ca procedura de adoptie are mai multe nereguli.

Prima reactie a procurorului general, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizuire a adoptiei Sorinei: Am mizat pe o decizie favorabila Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general, Bogdan Licu, a avut vineri prima reactie dupa ce Curtea de Apel Craiova i-a respins solicitarea de revizuire a adoptiei Sorinei de catre cuplul de romani din tara. El a spus ca atunci cand a facut acest demers a mizat pe o decizie favorabila si ca legea l-a obligat sa nu fie spectator in acest caz.

Cazul Sorina. Procurorul general interimar, dupa respingerea cererii de anulare a adoptiei: Legea m-a obligat sa nu stau si sa fiu spectator (VIDEO)

Procurorul general interimar Bogdan Licu reactioneaza dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei. Acesta spune ca nu mai exista nicio.

Parlamentul de la Chisinau: Procurorul general a fost numit nelegal in functie, in 2016. Presedintele Dodon sa il demita

Majoritatea parlamentara de la Chisinau a votat marti un proiect de hotarare prin care constata ca procurorul general Eduard Harunjen a fost numit nelegal in functie, in decembrie 2016, potrivit Radio Chisinau. Parlamentul ii recomanda presedintelui Igor Dodon sa emita decretul de demitere a procurorului general, considerat unul dintre oamenii-cheie ai oligarhului Vlad Plahotniuc.

Procurorul general al Republicii Moldova, considerat un pion al oligarhului Plahotniuc, a demisionat: Se incearca subordonarea politica a Procuraturii

Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harujen, si-a depus joi demisia, sustinand ca in ultimele zile institutia pe care a condus-o a fost supusa unui atac fara precedent si ca spera ca gestul sau sa opreasca atacurile furibunde asupra institutiei. Presedintele Igor Dodon a anuntat ca a semnat decretul de eliberare din functie a acestuia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )