Libnet.ro
UNICEF

06:45

Cazul Sorina. Procurorul general interimar, dupa respingerea cererii de anulare a adoptiei: Legea m-a obligat sa nu stau si sa fiu spectator (VIDEO)

B1 B1,
Cazul Sorina. Procurorul general interimar, dupa respingerea cererii de anulare a adoptiei: Legea m-a obligat sa nu stau si sa fiu spectator (VIDEO)

Procurorul general interimar Bogdan Licu reactioneaza dupa ce magistratii Curtii de Apel Craiova au respins cererea de revizuire a adoptiei internationale in cazul Sorinei. Acesta spune ca nu mai exista nicio. continuă pe B1

Cazul Sorina. Procurorul care a luat-o pe fetita de 8 ani pentru a o duce la familia adoptiva, audiat la Sectia Speciala

Maria Piturca, procurorul care a luat-o pe Sorina, fetita de 8 ani din Baia de Arama, pentru a o duce la familia adoptiva, nu va fi suspendata din functie. Asa a decis Sectia pentru procurori a CSM. Piturca s-a prezentat, joi, la Sectia pentru investigarea infractiunilor din justitie pentru audieri. in acelasi timp, solicitarea procurorului general al Romaniei de revizuire a sentintei de adoptie a fost respinsa.

Cazul Sorina. Procurorul Maria Piturca, la audieri

Procurorul Maria Piturca, cea care a ridicat fetita de la Baia de Arama in cadrul unei proceduri de .

DOCUMENT Argumentele invocate de procurorul general Bogdan Licu pentru revizuirea deciziei de adoptie a micutei Sorina

Curtea de Apel Craiova a amanat miercuri o decizie cu privire la cererea formulata de procurorul general interimar al Romaniei de revocare a decizie de adoptie a micutei Sorina, dupa ce acesta a trimis o completare de motive pentru admiterea cererii. Din documentul semnat de porcurorul general reiese ca procedura de adoptie are mai multe nereguli.

Procurorul general Bogdan Licu, prima reactie dupa lovitura primita in cazul Sorinei

Bogdan Licu, procurorul general interimar al Romaniei, a afirmat, despre cazul Sorina ca hotararea este definitiva si ca nu exista cale de atac. Voi respecta hotararea judecatoareasca, a spus.

Procurorul general Bogdan Licu: Legea ma obliga sa nu stau si sa fiu spectator

Procurorul general interimar Bogdan Licu a declarat, dupa ce instanta i-a respins cererea de revizui.

Cazul Sorina. Instanta va decide in 15 iulie daca fetita poate pleca din tara

Judecatoria Slatina ar urma sa decida in 15 iulie daca Sorina, fetita din Baia de Arama care a fost adoptata de o familie de romani stabiliti in SUA, poate parasi tara impreuna cu parintii adoptivi, au anuntat vineri reprezentantii instantei. Judecatoria Slatina este a cincea instanta la care a ajuns acest dosar, deschis dupa ce procurorul general Bogdan Licu a cerut interdictie de parasire a tarii pentru Sorina.

Cazul Sorina, pe rol, astazi, la Tribunalul Olt. Se decide daca fata poate parasi tara

Procesul in care se judeca ordonanta presedintiala emisa de procurorul general, de interzicere a parasirii tarii in cazul fetitei de 8 ani, adoptata de o familie de romani din SUA, are termen astazi la Tribunalul Olt.

Parlamentul de la Chisinau: Procurorul general a fost numit nelegal in functie, in 2016. Presedintele Dodon sa il demita

Majoritatea parlamentara de la Chisinau a votat marti un proiect de hotarare prin care constata ca procurorul general Eduard Harunjen a fost numit nelegal in functie, in decembrie 2016, potrivit Radio Chisinau. Parlamentul ii recomanda presedintelui Igor Dodon sa emita decretul de demitere a procurorului general, considerat unul dintre oamenii-cheie ai oligarhului Vlad Plahotniuc.

Procurorul general al Republicii Moldova, considerat un pion al oligarhului Plahotniuc, a demisionat: Se incearca subordonarea politica a Procuraturii

Procurorul general al Republicii Moldova, Eduard Harujen, si-a depus joi demisia, sustinand ca in ultimele zile institutia pe care a condus-o a fost supusa unui atac fara precedent si ca spera ca gestul sau sa opreasca atacurile furibunde asupra institutiei. Presedintele Igor Dodon a anuntat ca a semnat decretul de eliberare din functie a acestuia.

Avocat in dosarul micutei Sorina: Cum e posibil ca ditamai Procurorul General sa preia, integral, narativul, suspiciunile si apararile uneia dintre partile implicate?

Sunt foarte multe aspecte de atins in recent incheiatul caz Sorina Sacarin, dar am sa ating doar cateva, partial din perspectiva avocatului implicat in acest dosar si care a avut acces la informatii si inscrisuri.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )