Libnet.ro
UNICEF

22:30

UPDATE Tudorel Toader cauta un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar

Adevărul Adevărul,
UPDATE Tudorel Toader cauta un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar

Ministrul Justitiei a anuntat, joi, la intrarea in Parchetul General, acolo unde are mai multe intalniri, ca va comunica o masura importanta pe care o va lua in curand, referitoare la statul de drept. La iesirea din sediul Parchetului, Tudorel Toader a anuntat ca a inceput sa caute un inlocuitor pentru procurorul general, Augustin Lazar. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader A DESCINS la Parchetul General: Ministerul Justitiei cauta iNLOCUITOR pentru PROCURORUL GENERAL Augustin Lazar (VIDEO)

Tudorel Toader a facut o vizita inopinata, joi, la Parchetul General. Acesta a spus ca vine la Parchet pentru ca procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea Ministerului Justitiei. Totodata,.

Tudorel Toader declanseaza procedura de selectie a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns la Parchetul General, unde se va intalni cu mai multi procurori. Merg sa vad cum isi desfasoara activitatea. Voi avea mai multe intrevederi. La iesire,.

Tudorel Toader, dupa criticile lui Augustin Lazar privind OUG: Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, comenteza ironic criticile procurorului general privind Ordonanta de Urgenta care modifica din nou legile justitiei. Fireasca nemultumirea de a nu mai putea delega, nici sa fie delegat, asa cum se pregatea, a declarat pentru HotNews. ro ministrul Justitiei, Tudorel Toader.

Liviu Dragnea explica de ce l-a bagat in sedinta pe Tudorel Toader (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat, luni, ca l-a bagat pe Tudorel Toader in sedinta pentru a explica ce se intampla daca se depasesete interimatul de 45 de zile la un minister. Ne-a adus si o decizie a CCR si.

Procurorul general al Romaniei, reactie furibunda la OUG data de Guvernul PSD-ALDE! Lazar: `Ministerul Public ar putea intra intr-un blocaj institutional`

Augustin Lazar, procurorul general al Romaniei, protesteaza, dupa ce Tudorel Toader, ministrul Justitiei, a dat o Ordonanta de Urgenta pentru modificarea legilor justitiei, potrivit stiripesurse. ro. El este.

Augustin Lazar, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader: Ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional

Procurorul general, Augustin Lazar, afirma ca modificarile operate prin ordonanta de urgenta aprobata marti de Guvern ar putea conduce la aparitia unui blocaj institutional iar Ministerul Public s-ar putea trezi in situatia de a nu-si exercita corespunzator atributiile constitutionale de reprezentare a intereselor generale ale societatii, aparare a ordinii de drept, precum si a drepturilor si libertatilor cetatenilor.

TUDOREL TOADER: Pregatim selectarea celor trei candidati pentru procurorul european din partea Romaniei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a spus ca a fost redactat un proiect de ordonanta a Guvernului pentru a crea baza juridica legala pentru a selecta, in prima etapa, cei trei candidati dintre care va fi ales procurorul european din partea Romaniei.

Tudorel Toader, anunt despre modificarile din Justitie: OUG nu se refera la procurorul-sef european

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a vorbit, marti, despre modificarile din Justitie. Toader a vorbit despreproiectul ordonantei de urgentaprivind procedura de selectie a procurorului european din.

TUDOREL TOADER: Voi declansa procedura de numire a noului procuror general

ACTUALIZARE: Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat astazi la iesirea din Parchetul General, ca va declansa procedura de numire a noului procuror general. ----- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat ca va anunta in cursul zilei o masura importanta pentru statul de drept.

Tudorel Toader a anuntat masura importanta pentru statul de drept: Declanseaza procedura de numire a unui nou procuror general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, joi, ca va declansa procedura de numire a unui nou procuror general al Romaniei, astfel incat, la finalul lunii aprilie, cand acestuia ii expira mandatul, sa fie gata procedura si sa poata fi numit noul sef al Parchetului General. Toader a facut acest anunt la finalul unei intalniri avute la Parchetul General, la care nu a luat parte insa si Augustin Lazar. La sosire, ministrul Justitiei spunea ca va anunta o masura importanta pentru statul de drept. Ministrul Justitiei a cerut revocarea lui Augustin Lazar de la sefia Parchetului General inca din octombrie, lovindu-se insa de refuzul presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )