Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care A BLOCAT interventia Politiei pana la ora 6, cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara

B1 B1,
Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care A BLOCAT interventia Politiei pana la ora 6, cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care a blocat intrarea politistilor in casa lui Gheorghe Dinca pana la ora 6 dimineata, este anchetat de Inspectia Judiciara. Acesta este acuzat de de exercitarea. continuă pe B1

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei. Acesta a evitat sa dea declaratii in fata jurnslistilor. Popescu este si.

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei, cercetat disciplinar

Inspectorii judiciari din cadrul Directiei de inspectie pentru procurori au dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal pentru ex.

Purtatorul de cuvant al Politiei, despre procurorul de caz de la Caracal: A spus ca ar proceda la fel

Georgian Dragan, purtator de cuvant al Politiei Romane, a dezvaluit marti ca a vorbit la fata locului cu procurorul de caz, Cristian Popescu, cel care a interzis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Di.

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

Procurorul din Caracal care nu a permis intrarea in locuinta lui Dinca inainte de ora 6:00, cercetat de Inspectia Judiciara

Inspectia Judiciara a demarat miercuri cercetarea disciplinara, cerand suspendarea din functie, a procurorului Ovidiu Cristian Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal, pe care il acuza de exercitarea functiei cu grava neglijenta pentru ca nu a permis intrarea in locuinta lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6:00 dimineata in locuinta suspectului Dinca.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )