Libnet.ro
UNICEF

01:05

Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei, cercetat disciplinar

Antena3 Antena3,
Procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care a instrumentat disparitia Alexandrei, cercetat disciplinar

Inspectorii judiciari din cadrul Directiei de inspectie pentru procurori au dispus inceperea cercetarii disciplinare a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa Judecatoria Caracal pentru ex. continuă pe Antena3

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care A BLOCAT interventia Politiei pana la ora 6, cercetat disciplinar de Inspectia Judiciara

Procurorul Ovidiu Cristian Popescu, cel care a blocat intrarea politistilor in casa lui Gheorghe Dinca pana la ora 6 dimineata, este anchetat de Inspectia Judiciara. Acesta este acuzat de de exercitarea.

CRIMELE iN SERIE DIN CARACAL Primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei (VIDEO)

Au aparut primele imagini cu procurorul Cristian Popescu, cel care nu a permis interventia politistilor in cazul Alexandrei. Acesta a evitat sa dea declaratii in fata jurnslistilor. Popescu este si.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre politistii care au anchetat cazul disparitiei Alexandrei Macesanu

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a acuzat dur modul superficial in care politistii au tratat disparitia Alexandrei Macesanu, fata omorata de Gheorghe Dinca. Care e justificarea.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre seful STS: Da-l in ... de cetatean!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a comentat tacerea sefului STS, Ionel Vasilca, in cazul mortii Alexandrei Macesanu. Este o vina imensa la fiecare. La acesta de la STS, iarasi atitudinea.

Cristian Tudor Popescu, dezvaluiri despre reactia lui Klaus Iohannis in scandalul tragediei de la Caracal

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a taxat dur mesajul electoral al presedintelui Iohannis. Domnul Iohannis a folosit aceasta situatie fiind in campanie electorala. Guvernul s-a pus singur.

Simona Halep a vorbit despre cel care o va antrena pe viitor: Sper sa se intoarca!

Simona Halep nu a uitat de Darren Cahill, cel care a pregatit-o pana anul trecut si care a ajutat-o sa castige primul trofeu de Grand Slam din cariera Roland Garros 2018). Numarul 4 mondial spera sa colaboreze si pe viitor cu australianul, despre care spune ca i-a fost alaturi si la Wimbledon, chiar daca nu .

Procurorul care nu a permis descinderea in casa presupusului ucigas de la Caracal ar putea fi suspendat

Sectia pentru procurori in materie disciplinara a Consiliului Superior al Magistraturii urmeaza sa discute, joi, suspendarea din functie a procurorului Cristian Ovidiu Popescu de la Parchetul de pe langa.

Purtatorul de cuvant al Politiei, despre procurorul de caz de la Caracal: A spus ca ar proceda la fel

Georgian Dragan, purtator de cuvant al Politiei Romane, a dezvaluit marti ca a vorbit la fata locului cu procurorul de caz, Cristian Popescu, cel care a interzis politistilor sa intre in casa lui Gheorghe Di.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )