Libnet.ro
UNICEF

15:15

Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Antena3 Antena3,
Procurorul-sef al DIICOT, explicatii in premiera despre plangerea impotriva Vioricai Dancila si a lui Liviu Dragnea

Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus joi trimiterea la DIICOT a plangerii formulate de presedintele PNL, Ludovic Orban, impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD,. continuă pe Antena3

Am sesizat PiCCJ impotriva Vioricai Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astazi, la Iasi, ca a despus o sesizare la Parchetul de pe langa inalta Curtea de Casatie si Justitie PiCCJ) impotriva premierului Viorica Dancila si a liderului PSD, Liviu Dragnea, pentru ca nu a putut sa ignore cum Romania este facuta praf de un clan de pigmei obisnuiti sa se joace in nisip cu lopatica, pe malul lacului Belina.

Tariceanu, despre plangerea penala: Este o componenta care denota o faza de nebunie

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi seara, la Antena 3, ca actiunea presedintelui PNL, Ludovic Orban, este un demers deliberat, dar afirma ca denota o faza de nebunie. Tariceanu a sustine ca plangerea lui Orban se refera la o serie de optiuni politice pe care primul ministru si Guvernul care il conduce le-a luat.

Andreea Marin vorbeste in premiera despre trilogia dragostei! Fanii sunt SOCATI: Ea, Malvina si Adrian...

Andreea Marin a facut declaratii despre inelul cu care a fost fotografiata recent si despre care s-a spus ca ar fi de logodna. Vedeta a afirmat ca lucrurile s-au interpretat gresit. Este un inel pe care .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1997 seconds )