Libnet.ro
UNICEF

10:15

Producatorii au facut anuntul. Data exacta la care va incepe Asia Express si cand se va difuza

Playtech Playtech,
Producatorii au facut anuntul. Data exacta la care va incepe Asia Express si cand se va difuza

Asia Express, cel mai dur reality show din Romania incepe in februarie, la Antena 1, iar vedetele noastre se lupta din rasputeri pentru marele premiu. Fanii Asia Express e vor bucura sa afle ca mai este foarte putin pana ce show-ul se va intoarce pe tv cu un sezon nou. Producatorii au facut anuntul Asia . continuă pe Playtech

Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie. Ce spune despre sotul ei, Lucian Mitrea

Andreea Banica si sotul ei si-au luat o binemeritata vacanta in Maldive. Diva s-a pozat in costum de baie, alaturi de sotul ei. Cei doi formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din lumea artistica autohtona. Andreea Banica a facut anuntul, dupa 25 de ani de relatie Andreea Banica si sotul ei si-au lasat copiii .

Ludovic Orban a facut anuntul oficial. Ce se intampla cu vizele de flotant

Dupa anuntul asumarii tuturor proiectelor propuse in Parlament, noul subiect de discutie al Guvernului Orban sunt vizele de flotant. intr-un interviu, acordat recent, Ludovic Orban a spus ca nu poate accepta sa se faca vize de flotant pe banda rulanta in ziua votului. Dar perioada de timp poate fi scazuta de la 90 la 60 .

Ce se intampla cu Dacia electrica. Renault a facut anuntul chiar inainte de lansarea noului Sandero

Renault spune ca nu are niciun plan pentru Dacia elctrica, asadar in urmatorii doi ani si pana la patru ani nu ar trebui sa speri la schimbari. Cu toate acestea, vor fi si modele noi, iar Sandero este unul dintre ele, anuntat acum cu un motor nou. Ce se intampla cu Dacia electrica Dupa Dacia .

Vremea se schimba radical. Cand vin ninsorile peste Romania. ANM a facut anuntul

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele zile. Vremea se va schimba in intreaga tara, incepand de miercuri seara, cand sunt anuntate ninsori, in special in zona Carpatilor Meridionali-Orientali, in Transilvania si Moldova. in weekend, vremea se va incalzi din nou si vor fi 12-14 grade Celsius. Prognoza meteo ANM: Vremea .

SOC la ANTENA 1! Echipa Neatza S-A DESTRAMAT! Razvan Simion a facut ANUNTUL, in direct

Amalia Stefania Tirca, supranumita horoscopista de la Neatza, a parasit marea familie de la Antena 1 dupa aproape sase ani, in luna decembrie. Anuntul a fost facut de Razvan Simion, in direct.

Rauri de LACRIMI pentru MARIA CIOBANU! Marea artista VA FI iNGROPATA iN TARA! Ionut Dolanescu a facut anuntul trist

Celebra cantareata de muzica populara a facut de curand un anunt neasteptat care i-a luat prin surprindere pe fani.

GATA! VIORICA de la Clejani a facut ANUNTUL SOC dupa 25 de ani de CASNICIE cu IONITA! S-A TERMINAT

Viorica de la Clejani este una dintre cele mai celebre cantarete din Romania, care are o voce inconfundabila. Vedetaeste foc si para pe femeile care se dau la barbatii insurati! Ea este casatorita de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )