Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, despre PREVENIREA raspandirii noului virus: Spirtul medicinal nu foloseste la nimic

B1 B1,
Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, despre PREVENIREA raspandirii noului virus: Spirtul medicinal nu foloseste la nimic

Renumitul medic Adrian Streinu-Cercel a explicat, in cadrul unui interviu, care sunt cele mai bune metode de dezinfectare pentru a putea preveni raspandirea noului coronavirus, afirmand totodata ca spirtul. continuă pe B1

VIDEO Gestul banal care ucide coronavirusul, explicat de prof. Adrian Streinu Cercel. Cum ne spalam corect pe maini, cel mai important detaliu

Cea mai sfanta metoda pentru prevenirea imbolnavirii cu COVID-19 este spalatul pe maini. Folosirea din abundenta a sapunului ne tine departe de coronavirus. Conform Ministerului Sanatatii sunt 10 elemente comportamentale care trebuie urmate de fiecare in parte. Prof. Adrian Streinu Cercel ne arata cum trebuie sa ne spalam corect pe maini.

Schimbari majore la metrou, pentru prevenirea raspandirii epidemiei: ce se intampla de astazi

Bucurestenii vor avea parte de schimbari majore cand vine vorba de deplasarea cu metroul prin Capitala. Acestea vor intra in vigoare de astazi, pentru prevenirea raspandirii epidemiei de coronavirus. Avand in vedere numarul de persoane infectate cu coronavirus din Bucuresti, Ministrul Tranporturilor si Metrorex au luat mai multe masuri pentru prevenirea raspandirii virusului COVID .

DSU, apel ferm catre populatie. Recomandarile pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Departamentul pentru Situatii de Urgenta vine cu 15 recomandari privind conduita sociala responsabila in prevenirea raspandirii coronavirus COVID-19) .

15 recomandari esentiale pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Evitarea locurilor aglomerate, respectarea regulilor de igiena, folosirea unor rute alternative de transport, folosirea cardului si limitarea la maximum a oricarui contact direct cu alte persoane, sunt cateva din cele 15 recomandari ale autoritatilor pentru prevenirea raspandirii coronavirusului.

Forumul Judecatorilor din Romania solicita CSM si Ministerului Justitiei masuri pentru prevenirea raspandirii coronavirusului

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania solicita Consiliului Superior al Magistraturii CSM) si Ministerului Justitiei sa adopte masuri pentru prevenirea raspandirii infectiilor cauzate de COVID-19, avand in vedere aglomeratia din salile de judecata, magistratii propunand amplasarea de recipiente cu dezinfectant, dezinfectarea sediilor instantelor, reducerea programului instantelor sau interzicerea accesului persoanelor cu semne de boala.

Dodon, mesaj pentru politicienii care fac show-uri pe subiectul noului virus: Sunteti mai nocivi pentru cetateni decat cei infectati cu coronavirus

Presedintele Igor Dodon ii indeamna pe politicienii care fac show-uri pe subiectele ce tin de coronavirus sa inceteze sa fie cinici si ipocriti. Seful statului ii cheama pe acestia sa nu-si faca imagine prin a specula pe seama noului virus.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )