Libnet.ro
UNICEF

07:15

Prof. dr. Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma: Romania, pe locul 3 in UE la rata de infectare cu Covid

Antena3 Antena3,
Prof. dr. Alexandru Rafila trage un mare semnal de alarma: Romania, pe locul 3 in UE la rata de infectare cu Covid

Prof. dr. Alexandru Rafila, reprezentantul Organizatiei Mondiale a Sanatatii in Romania, trage un semnal de alarma referitor la cresterea accentuata a numarului cazurilor noi de infectare cu Covid-19. El spune ca, din punct de vedere al incidentei cumulative, Romania este pe locul 3 in UE, dupa Suedia si Portugalia si atrage atentia asupra respectarii masurilor de preventie. continuă pe Antena3

Raed Arafat trage un semnal de alarma: Noul coronavirus nu e o biata gripa. Scenariul urat ca vom avea o crestere rapida exista!

Raed Arafat trage un semnal de alarma si spune ca noul coronavirus nu e o biata gripa si cere populatiei sa respecte masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului.

Alexandru Rafila a spus adevarul despre numarul de infectari cu COVID-19! Cate cazuri sunt in realitate

Medicul Alexandru Rafila, membru in Comitetul Executiv al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre cresterea numarului de infectari cu coronavirus cu peste 300 de cazuri, in ultimele zile.

Alexandru Rafila: De la 1% cazuri pozitive acum 3-4 saptamani, am ajuns la 3% zilnic. Ne gasim in fata unei probleme de sanatate publica

Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, Alexandru Rafila, atrage atentia ca media ultimei saptamani arata o dublare a numarului de imbolnaviri cu coronavirus fata de media saptamanii anterioare, astfel ca procentul cazurilor pozitive s-a stabilizat la 3%, zilnic, fata de 1 1,5% cat era acum 3 4 saptamani. Ne gasim in fata unei probleme de sanatate publica, spune Rafila.

Alexandru Rafila: De la 1% cazuri pozitive acum patru saptamani, am ajuns la 3%. Multi sperau ca transmiterea sa dispara vara, dar numarul de cazuri creste

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, atrage atentia ca, in medie, in ultima saptamana, numarul cazurilor de COVID-19 a crescut semnificativ, fata de cea anterioara, in.

INSP trage un semnal de alarma. 11 noi cazuri de rujeola, raportate in aceasta saptamana. Numarul total al imbolnavirilor - 20.161

Dupa Covid-19, Romania se confrunta cu o alta mare problema rujeola. Institutul National de Sanatate Publica INSP) anunta, vineri, ca inca 11 noi cazuri de rujeola au fost raportate in aceasta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2523 seconds )