Libnet.ro
UNICEF

14:00

Un roman care a ucis o artista britanica a fost prins dupa sase ani si condamnat la inchisoare pe viata

Hotnews Hotnews,
 Un roman care a ucis o artista britanica a fost prins dupa sase ani si condamnat la inchisoare pe viata

Un cetatean roman a fost condamnat la inchisoare pe viata in Marea Britanie pentru o crima comisa in anul 2013, informeaza postul Sky News, citat de Mediafax. continuă pe Hotnews

Roman condamnat la inchisoare pe viata. A ucis o artista britanica lovind-o in cap cu un ciocan

Un roman a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru uciderea unei artiste britanice. Barbatul a recunoscut ca a omorat-o intr-un mod extrem de violent pe artista Valerie Graves. Gestul sau i-a soca.

Claudiu Manda ramane fara permis. Instanta i-a respinscontestatia dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate

Judecatoria Bolintin Vale a respins luni contestatia europarlamentarului Claudiu Manda, ramas fara permis de conducere dupa ce a fost prins conducand cu 125kmh in localitate. Decizia instantei nu este definitiva.

inchisoare pe viata pentru romanul care a ucis o artista in Anglia. Cum l-a dat de gol fosta sotie

Cristian Sabou, romanul care a ucis cu sange rece o englezoaica in 2013, a fost condamnat la inchisoare pe viata de un tribunal britanic din Lewes. in toti acesti ani, autoritatile din Marea Britranie au chestionat 10. 000 de oameni, iar alti 3. 000 au dat probe ADN.

Hazardul il poate tine doua decenii la puscarie pe fiul lui Costel Corduneanu. Cum a fost prins acesta cu heroina

Fiul sefului clanului Corduneanu, Costel, a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind incatusat dupa ce a stat cateva zile la Institutul de Psihiatrie Socola din Iasi. Alex a fost internat acolo la finele saptamanii trecute deoarece ar fi fost gasit cu o cantitate insemnata de heroina asupra sa.

Sanctiune uriasa pentru Ungaria! Viktor Orban a fost prins in offside

Ungaria a acceptat o sanctiune financiara pentru proasta gestionare a fondurilor europene, care va c.

Monstrul blond din Ploiesti, trimis la inchisoare pentru 11 ani. Cum a fost prins violatorul in serie care a terorizat orasul

Francisc Demetrescu 38 de ani), spaima cartierului de Vest din Ploiesti, acuzat ca a violat si amenintat mai multe tinere din oras, a fost condamnat la ani grei de inchisoare cu executare. Barbatul a fost gasit vionvat pentru viol, tentativa de viol, furt calificat, furt in forma continuata si amenintare.

inchisoare pe viata pentru un roman care a omorat o femeie din Marea Britanie cu un ciocan (FOTO)

Un barbat din Dej a fost condamnat, luni,la inchisoare pe viata de o instanta din Marea Britanie pentru uciderea, in 2013, a unei femei de 55 de ani din localitatea Bosham folosindu-se de un ciocan,.

Adevaratul motiv pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati. Detaliul care a iesit la iveala dupa 30 de ani de la moartea dictatorilor

Adevaratul motiv pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati in 21 iulie 2010. Detaliul care a iesit la iveala dupa 30 de ani de la moartea dictatorilor. Adevaratul motiv pentru care sotii Ceausescu au fost dezgropati in data de 21 iulie 2010, a avut loc un moment istoric la nivel mondial. in urma speculatiilor conform .

Adevaratul motiv pentru care Bianca a renuntat la divort, dupa ce s-a spus ca a fost batuta de Alex Bodi. Vedeta a recunoscut tot

Bianca Dragusanu a spus adevarul despre relatia pe care o are, in prezent, cu cel care inca ii este sot. Desi intre vedeta si Alex Bodi s-ar fi prevestit un scandal monstru, sub acuzatiile ca acesta a batut-o, Bianca a mers si a retras actele de divort. Mai mult, s-a afisat la bratul barbatului despre .

Accident mortal pe DN 23. O femeie a fost ucisa, dupa ce a traversat printr-un loc nepermis

O femeie de 60 de ani, din Vulturu, a fost accidentata mortal, sambata seara, pe DN 23, dupa ce a incercat sa treaca strada printr-un loc nepermis, a informat Inspectoratul de Politie Judetean IPJ).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )