Libnet.ro
UNICEF

11:15

Profesorii in somaj tehnic, o ipoteza care ar putea paraliza invatamantul

Adevărul Adevărul,
Profesorii in somaj tehnic, o ipoteza care ar putea paraliza invatamantul

Neliniste in randul cadrelor didactice la care, in acest weekend, a ajuns informatia potrivit careia toti profesorii vor intra in somaj tehnic cel putin doua luni. continuă pe Adevărul

Ministrul Economiei, despre salariile bugetarilor: Si ei vor intra in somaj tehnic. Nu mai primesc sporuri de antena

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat ca si bugetarii care stau acum acasa vor intra in somaj tehnic, pentru care deocamdata li s-au taiat doar sporurile precum cele de antena sau de periculozitate.

Ludovic Orban: Profesorii nu vor intra in somaj tehnic, insa trebuie sa se implice mai mult

Premierul Ludovic Orban le spune profesorilor ca nu vor intra in somaj tehnic, dar le-a cerut, insa, o implicare mai mare in privinta orelor online, astfel incat anul scolar sa nu fie inghetat.

Cati romani si-au pierdut locurile de munca sau au intrat in somaj tehnic din cauza coronavirusului. Date oficiale

Potrivit celor mai recente date furnizate de catre Ministerul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), referitoare la situatia contractelor de munca suspendate somaj tehnic)incetate, inregistrate la Inspectia.

150 de angajati ai Primariei Turnu Severin vor fi trimisi in somaj tehnic

Marius Screciu, primarul orasului Drobeta Turnu Severin, a anuntat, pe contul sau de Facebook ca va trimite aproape 150 de angajati ai Primariei in somaj tehnic.

Majoritatea angajatilor Ford de la Craiova, in somaj tehnic pana pe 30 aprilie

Suspendarea temporara a productiei fabricilor Ford, la nivel european, se prelungeste pana cel putin pe data de 4 mai 2020, iar mare parte dintre angajatii de la fabrica din Craiova vor ramane in somaj tehnic pana pe 30 aprilie, informeaza compania intr-un comunicat de presa, transmis vineri AGERPRES.

Cea mai mare unitate siderurgica din tara trimite angajatii in somaj tehnic

Unul dintre liderii sindicatelor din combinatul siderurgic Liberty Galati anunta ca mai multi angajati vor fi trimisi in somaj tehnic incepand de la mijlocul lunii aprilie. Anuntul a fost facut pe Facebook dupa o teleconferinta organizata de conducerea unitatii siderurgice, scrie Mediafax.

Violeta Alexandru: Avem o estimare de un milion de persoane care ar putea beneficia de somajul tehnic

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a afirmat ca un milion de persoane ar putea beneficia de somaj tehnic, potrivit estimarilor.

Pasii de urmat pentru a beneficia de somaj tehnic. Explicatiile Ministrului Muncii Impactul bugetar estimat - 4 miliarde (VIDEO)

Ministrul Muncii a explicat, intr-o interventie pentru B1 TV, procedura pe care firmele afectate de criza COVID-19 trebuie sa o urmeze, astfel incat angajatii lor sa beneficieze de somajul tehnic. Violeta.

Somaj tehnic: Ministrul Muncii pregateste completarea legislatiei. Am discutat mult cu bancile. Ne gandim si la avocati

Legislatia privind somajul tehnic va fi completata, a anuntat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand ca a discutat mult cu bancile, pentru ca PFA au doar un singur cont al celui care conduce, nu si angajatii, impunandu-se pe de alta parte sa fie luati in calcul si avocatii.

Dodon, despre propunerea PAS ca statul sa ofere 75% din salariul de baza pentru cetatenii aflati in somaj tehnic: De unde sa luam bani?

Igor Dodon spune ca nu este posibil ca statul sa subventioneze somajul tehnic cu 75% din salariul de baza, pe motiv ca acest lucru ar costa statul nu mai putin de 3 miliarde de lei lunar, bani pe care statul nu-i are.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )