Libnet.ro
UNICEF

15:45

Alexandru Rafila, despre situatia actuala din Romania: Ma astept sa fie o crestere, dar sper sa fie limitata

B1 B1,
Alexandru Rafila, despre situatia actuala din Romania: Ma astept sa fie o crestere, dar sper sa fie limitata

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a catalogat situatia privind locurile disponibile in spitale pentru bolnavii de COVID-19 drept ingrijoratoare. De asemenea,. continuă pe B1

Mediastandard.ro: Raul spre mai rau. Situatia presei din Romania, in declin (si) din cauza pandemiei de coronavirus

Un raport realizat de Centrul pentru Studiul Democratiei arata ca, desi parea ca situatia mass-mediei din Romania nu putea sa se deterioreze, nivelul libertatii presei a scazut in ultimii ani. Pe langa problemele cu care jurnalistii se confruntau deja, precum presiunile politice, lipsa transparentei si a asumarii raspunderii din partea autoritatilor, criza coronavirusului a consolidat o reducere suplimentara a spatiului pentru jurnalism independent si de calitate, se arata in studiu.

Alexandru Rafila: E nevoie de o regandire rapida! Situatia este foarte serioasa

Reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Alexandru Rafila, a declarat ca este nevoie de o regandire rapida a capacitatii de acordare a asistentei medicale si ca, mai devreme sau mai tarziu, toate spitalele ar trebui sa trateze atat pacientii cu COVID, cat si cei fara COVID.

Profesorul Alexandru Rafila, anunt ingrijorator. Motivul pentru care vaccinarea va fi complicata

Organizatia Mondiala a Sanatatii estimeaza ca la nivel global de 20 de ori mai multe persoane decat cele care au fost diagnosticate s-au imbolnavit de coronavirus, declara reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila. Din punct de vedere operational, vaccinarea va fi foarte foarte complicata.

Alexandru Rafila: Daca va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, trebuie puse in discutie mai multe scenarii

Alexandru Rafila, Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, a declarat vineri ca, in cazul in care va continua cresterea cazurilor zilnice de COVID-19, atunci trebuie puse in discutie mai multe.

Ce a spus o vedeta din Romania despre Gina Pistol. Smiley va lua foc dupa dezvaluirea asta

Codin Maticiuc a fost provocat de Catalin Maruta sa raspunda la cele mai indraznete intrebari. Vestitul crai de Dorobanti a facut si un top al celor mai pasionale femei celebre din viata lui. Iar cu o siguranta debordanta, Codin Maticiuc a dezvaluit ca iubita lui Smiley, Gina Pistol, e in top. Ce a spus o .

Top 8 vedete din Romania batute de iubitii lor. Scene dramatice cu celebritatile arse cu tigara sau lovite cu bestialitate

Si-au jurat iubire si loialitate, dar povestile lor au sfarsit sub o ploaie de pumni si palme. Arse cu tigara, taiate cu lama sau pur si simplu snopite in bataie, asta au ajuns sa traiasca unele vedete din showbiz-ul romanesc. Pare-se ca acest cosmar, in care cele despre care se spune ca nu trebuie atinse .

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

Locul genial din Romania, stiut de putini oameni. Este pe lista celor mai frumoase din Europa

Pe lista celor mai frumoase locuri din Europa se regaseste si unul din Romania. Topul celor mai frumoase locuri din Europa este alcatuit din 26 de locatii, iar Romania, cu cel mai frumos loc al sau, se regaseste pe locul 8. Expertii inturism au intocmit lista celor mai frumoase locuri din Europa. Romania se regaseste .

Anul scolar 2020-2021. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru copii daca fac aceasta greseala

Noi reguli foarte stricte in unitatile de invatamant, dar si pedepse la fel de stricte pentru elevii care nu se conformeaza. Ministru Educatiei, Monica Anisie, a explicat ca, in cazul in care noua regula nu este respectata, elevii vor fi pedepsiti cu nota scazuta la purtare. Ce patesc elevii din Romania: note mai mici pentru .

Pensii 2020. Anunt categoric pentru pensionarii din Romania. Nu au cum sa mai faca asta

Guvernul a luat masuri ferme in ceea ce priveste pensiile din 2020. Anuntul categoric pentru toti pensionarii din tara. Ce nu vor mai avea voie sa faca, in perioada urmatoare? Pensii 2020. Anunt categoric din partea Guvernului: nu va mai fi permis! Statul a anuntat o noua restrictie pentru salaratii din Romania care se pregatesc .

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )