Libnet.ro
UNICEF

09:15

Profesorul Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Trebuie sa ajungem la o capacitate de administrare de cel putin 50.000 de doze pe zi (VIDEO)

B1 B1,
Profesorul Alexandru Rafila, despre campania de vaccinare: Trebuie sa ajungem la o capacitate de administrare de cel putin 50.000 de doze pe zi (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila critica modul in care a fost realizata campanai de informare cu privire la vaccinul anti-COVID. Totodata, el a tinut sa precizeze ca Pfizer, compania producatoare a anuntat ca va. continuă pe B1

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului a cerut, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului.

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Pentru ce categorii de persoane nu este recomandat vaccinul anti-COVID-19. Alexandru Rafila: in primul rand, vaccinul este contraindicat la persoanele care au alergii comune (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat, luni, intr-o interventie pe B1 TV, care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandata.

Avocatul Poporului cere informatii suplimentare despre campania de vaccinare

Avocatul Poporului cere, miercuri, informatii suplimentare despre campania de vaccinare de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan, si de la presedintele Comitetului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita. Una dintre intrebari vizeaza procedura de acordare a primului ajutor de catre medicii de familie, in cazul aparitiei unor reactii alergice severe dupa administrarea vaccinului, transmite News. ro.

Informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID, cerute de Avocatul Poporului. Ministrul Sanatatii, directorul STS si medicul Valeriu Gheorghita, destinatarii solicitarii

Avocatul Poporului a cerut informatii suplimentare despre campania de vaccinare anti-COVID de la ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, directorul STS, Ionel Sorin Balan si de la presedintele Comitetului de.

RAFILA, DESPRE VACCINAREA ANTI-COVID: Campania de informare nu se ridica la nivelul asteptarilor

Campania de informare cu privire la vaccinarea anti-COVID nu se ridica la nivelul asteptarilor, a sustinut, miercuri, deputatul PSD Alexandru Rafila, considerand ca nu este empatica si nu transmite informatii legate de vaccin, relateaza Agerpres.

Monica Pop ii desfiinteaza pe Raed Arafat si Alexandru Rafila. Nici ministrul Tataru nu a scapat

Zilele acestea tensiunea a ajuns la cote maxime in spatiul public, pe marginea campaniei de vaccinare anti-covid. Sunt multe voci care acuza lipsa de specialitate a celor ce diriguiesc bunul mers al situatiei actuale in Romania. Criticile sunt, in special, la adresa lui Raed Arafat, Nelu Tataru, Alexandru Rafila, Mihai Craiu si Gabriel Diaconu. Toti .

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi .

Romanii de pe strada au intrebat, Alexandru Rafila a raspuns: Toate curiozitatile despre vaccinul anti-COVID au primit clarificari

Doctorul Alexandru Rafila a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 si a dat mai multe raspunsuri despre vaccinul COVID-19, la intrebarile si curiozitatile romanilor de rand, prezentate intr-o dezbatere ampla pe tema vaccinului. in emisiune au fost prezenti si medicul infectionist Adrian Marinescu dar si Doctor Simine Florescu, Director medical al Spitalului Victor Babes.

Reprezentant al pacientilor, semnal de alarma despre campania de vaccinare: Primul obstacol este platforma pentru programare, ai fost dotat cu noroc din nastere daca reusesti sa te inscrii

In spatiul public incep sa apara deja primele probleme referitoare la modul in care este aplicata startegia de vaccinare a populatiei impotriva noului coronavirus, desi suntem inca in etapa intai. in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )