Libnet.ro
UNICEF

09:00

Profesorul Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sanatate a candidatului PSD la functia de premier al Romaniei

B1 B1,
Profesorul Alexandru Rafila, testat pozitiv pentru COVID-19. Care este starea de sanatate a candidatului PSD la functia de premier al Romaniei

Profesorul Alexandru Rafila a fost depistat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Reprezentantul Romaniei la OMS se afla in izolare, dupa ce sotia s-a a fost confirmata cu COVID-19, in urma cu cateva. continuă pe B1

Ion Chicu, premierul Republicii Moldova, a fost testat pozitiv pentru COVID-19

Ion Chicu, prim-ministrul Republicii Moldova, a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Anuntul a fost facut, marti seara, de catre consilierul sau, care a precizat ca premierul va continua sa isi.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Cum se simte reprezentantul Romaniei la OMS

Medicul Alexandru Rafila a anuntat joi ca si in cazul sau s-a confirmat infectia cu noul coronavirus, dupa ce, initial, sotia sa primise acest diagnostic, transmite Agerpres.

Alexandru Rafila, confirmat pozitiv cu COVID-19. Deocamdata, ma simt bine

Alexandru Rafila, candidatul PSD la functia de prim-ministru si reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a confirmat, joi seara, la Antena 3, ca este infectat cu COVID-19.

Alexandru Rafila se afla in izolare

Profesorul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de premier al Romaniei, se afla in izolar.

Dincu: Daca va accepta propunerea PSD de a fi premier, Alexandru Rafila ar fi o varianta de nerefuzat

Daca profesorul Alexandru Rafila ar accepta sa fie premier, ar fi o propunere de nerefuzat, pentru ca suntem in mijlocul unei crize pandemice, a declarat presedintele Consiliului National al PSD, Vasile Dincu. Acesta a precizat ca Alexandru Rafila nu a fost confirmat in forul statutar.

Alexandru Rafila, despre vaccinul anti-COVID de la Pfizer: Din informatiile pe care le am, va fi autorizat pe 25 decembrie in Europa

Reprezentantul Romaniei la OMS, profesorul Alexandru Rafila sustine ca Agentia Europeana a Medicamentului ar urma sa aprobe, cel mai probabil vaccinul impotriva COVID-19 la data de 25 decembrie, in timp ce serul.

Alexandru Rafila, confirmat cu noul coronavirus

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru, a fost confirmat cu noul coronavirus, la cateva zile dupa ce si sotia sa a fost testata pozitiv. Rafila a precizat ca se simte bine si ca a purtat masca, scrie News.

Ultima ora. Medicul Alexandru Rafila a intrat in izolare. Vestea crunta pe care reprezentantul Romaniei la OMS a aflat-o cu putin timp in urma

Momente tensionate in familia renumitului medic, Alexandru Rafila. Candidatul PSD la alegerile parlamentare si principala propunere pentru functia de premier a aflat de curand ca unul dintre membrii familiei sale este infectat cu COVID-19, astfel ca si izolarea sa este imperativa. Ce se intampla in aceste momente Potrivit stirileprotv. ro, surse din PSD au dezvaluit ca .

Surse: Alexandru Rafila, validat de PSD pentru a fi propunerea de premier cu care partidul merge la Cotroceni

Consiliul Politic National al PSD a validat, cu unanimitate de voturi, ca Alexandru Rafila sa fie propunerea de premier pe care social-democratii o vor inainta la consultarile de la Cotroceni, care vor avea loc luni, au declarat surse politice pentru Adevarul.

Alexandru Rafila a intrat in izolare

Medicul Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de premier, se afla in izolare, dupa ce sotia sa a fost confirmata cu COVID-19, potrivit unor surse politice.

ştiri de la B1

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )