Libnet.ro
UNICEF

14:00

PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului...

B1 B1,
PROFETIA CARE TE iNGHEATA: Va lovi curand Romania! Cea mai cutremuratoare prevestire a momentului...

Prezicatoarea Maria Ghiorghiu a postat pe blogul sau personal un nou mesaj despre un posibil mare cutremur care va lovi Romania. AU APARUT IMAGINI EXPLOZIVE DE LA NUNTA ANULUI! ASTA E PREA DE TOT Asta. continuă pe B1

Cum arata cea mai frumoasa femeie din Anglia. Romancele noastre sunt de zece ori mai cochete

Eticheta de cea mai frumoasa femeie din Anglia si-a gasit deja chipul. Este vorba despre o tanara de 23 de ani, bruneta si care a castigat recent coroana de Miss. Cu toate astea, romancele ar putea lejer sa intre in competitie cu aceasta. Cea mai frumoasa femeie din Anglia Bhasha Mukherjee are doar 23 de .

Fiul lui Marcel Toader, in cea mai trista zi din viata. Doar una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader vine la inmormantare

Marcel Toader a murit, pe 3 august, in urma unui infarct, sub privirile prietenilor sai, care se aflau la masa. Familia fostului rugbyst este indurerata, dar trebuie sa se mobilizeze pentru a-l inmormanta pe afacerist. O veste trista despre eveniment este ca numai una dintre cele 6 sotii ale lui Marcel Toader va fi prezenta .

VIDEO Berbeceanu, reactie furibunda fata de politistii care au ramas nepasatori langa fata plina de sange: E ticalosie in forma cea mai scabroasa

Politistii acuzati ca au ramas nepasatori in fata suferintei unei fete de 14 ani l-au revoltat pe Traian Berbeceanu: Este ticalosie in forma cea mai scabroasa, spune fostul politist care a condus BCCO Alba.

WTA: Simona Halep, votata cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de la Wimbledon.

Simona Halep, cea mai buna jucatoare a lunii iulie

Romanca Simona Halep a fost votata cea mai buna jucatoare din circuitul profesionist feminin in luna iulie, intr-o ancheta realizata pe site-ul WTA, dupa ce a castigat turneul de Mare Slem de a.

Agentia Copernicus: Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vreodata in lume, devansand luna iulie 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind modificarile climatice, relateaza AFP.

Luna iulie 2019, cea mai calda masurata vreodata in lume (agentia europeana Copernicus)

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda luna masurata vreodata in lume, dar cu foarte putin peste recordul din 2016, potrivit datelor serviciului european Copernicus privind schimbarile climatice, scrie AFP.

Iulie 2019, luna cea mai calda inregistrata vreodata in lume

Luna iulie 2019, marcata de o canicula exceptionala in Europa, a fost cea mai calda inregistrata vre.

CUTREMURUL APOCALIPTIC e aproape! Nostradamus a prezis TOTUL! Detalii despre PROFETIA care iNGROZESTE planeta

Celebrul profet Nostradamus a prezis ce va urma sa se intample in toata lumea, in acest an. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Dupa scrierile lui,.

Repatrierea aurului: Pana cand trebuie adusa cea mai mare parte din aurul pastrat de Romania la Londra

Romania trebuie sa repatrieze 91,5% din aurul pastrat la Londra, potrivit legii initiate de Liviu Dragnea si Serban Nicolae, care este foarte aproape de a intra in vigoare, nemaifiind nevoie decat de semnatura presedintelui Klaus Iohannis.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )