Libnet.ro
UNICEF

17:15

Profit de 2,366 miliarde euro pentru BCE, in 2019

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit de 2,366 miliarde euro pentru BCE, in 2019

Profitul realizat de Banca Centrala Europeana BCE) in exercitiul financiar 2019 a crescut, in ritm anual, cu 790 de milioane de euro, la 2,366 de miliarde de euro, in principal datorita majorarii veniturilor generate de portofoliul in dolari si de cel de active achizitionate, dupa cum a informat, ieri, institutia financiara. continuă pe Ziarul Bursa

EcoTree primee153;te finane155;are de 215.000 de euro pentru dezvoltare e153;i implementare

EcoTree, o platforma digitala adresata domeniului economiei circulare, de reciclare a dee153;eurilor e153;i dezvoltata de un start-up romacentnesc, va primi o finane155;are de 215. 000 euro pentru dezvoltare e153;i implementare. Finane155;area este coordonata de Sparking.

Cate miliarde de euro va primi Romania pentru Pactul Ecologic European. Ce se intampla cu minele din Valea Jiului

Pana in 2050, Europa trebuie sa devina primul continent neutru din punct de vedere climatic: sa nu emita mai mult dioxid de carbon decat poate absorbi natura. in urmatorii 7 ani, UE va aloca 250 de miliarde de euro pentru Green Deal. in afara de aceasta suma destinata mediului, care se imparte la toate statele UE, Romania va primi alte 750 de milioane de euro, destinate regiunilor miniere. in plus, Romania mai poate absorbi si alte miliarde.

Intesa ofera 5,3 miliarde dolari pentru achizitia Unione di Banche Italiane

Grupul bancar Intesa Sanpaolo SpA a lansat o oferta de preluare surpriza, de 4,9 miliarde de euro 5,3 miliarde de dolari), a rivalei mai mici Unione di Banche Italiane SpA, un semn ca indelung previzionata consolidare in randul bancilor din Italia ar putea incepe, trans and 172;mite Bloomberg, conform Agerpres.

45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor Aproximativ 390 de milioane de euro, pentru drepturi salariale castigate de magistrati in instanta

Ministerul Justitiei trebuie sa plateasca in perioada 2020-2024 aproximativ 390 de milioane de euro pentru drepturi salariale ale magistratilor care si-au recuperat in instanta sporuri, de exemplu, in timp ce in ultimii patru ani s-au platit in acest sens aproximativ 200 de milioane de euro, a declarat ministrul desemnat al Justitiei, Catalin Predoiu, marti, la audierile din comisia parlamentara.

Predoiu: 45 de milioane de euro cheltuiti in 2019 pentru transportul, chiria sau diurna magistratilor

Ministrul desemnat al Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, in timpul audierilor din comisiile de specialitate din Parlament, ca ministerul deconteaza, pentru anul 2019, 45 de milioane de europentru.

Nou fond de 92,4 milioane Euro pentru startup-uri CEE, de la un investitor al romanilor de la FintechOS

Startup-urile IT din Europa Centrala si de Est CEE), inclusiv din Romania, vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, de 92,4 milioane de euro, lansat, miercuri, de compania de venture capital OTB Ventures, care a investit recent in firma romaneasca FintechOS.

Competitie cu premii totale de 350.000 euro pentru antreprenoare, din bani europeni

Comisia Europeana lanseaza o noua editie a programului EU Prize for Women Innovators prin care ofera antreprenoarelor trei premii de cate 100. 000 de euro si unul de 50. 000 de euro.

MINISTERUL CULTURII: Un milion de euro, pentru initiative bilaterale legate de Timisoara - Capitala Europeana a Culturii 2021

Un milion de euro din granturi SEE si norvegiene sunt acordati pentru proiecte legate de Timisoara - Capitala Europeana a Culturii 2021 in cadrul apelului pentru finantarea de initiative bilaterale lansat miercuri, potrivit unui anunt facut de Ministerul Culturii.

Fond UE 2020: 100 milioane euro pentru companii de inteligenta artificiala. Consulta White Paper pe AI

Uniunea Europeana va lansa o schema pilot de 100 de milioane de euro, in primele 3 luni ale anului 2020, pentru investitii in companii care dezvolta tehnologii de inteligenta artificiala AI), spune Comisia Europeana in raportul sau privind AI publicat miercuri.

Comuna care a obtinut 10 milioane de euro pentru proiecte care sunt insa blocate din lipsa fortei de munca. Primar: Speram totusi sa nu reziliem contractele de finantare

Primarul comunei Saschiz, Ovidiu Soaita, sustine ca desi administratia locala are proiecte finantate in valoare de aproximativ 10 milioane de euro, firmele nu se mai prezinta la licitatii, iar cele care se prezinta, precum si cea care lucreaza la restaurarea Cetatii de Refugiu din secolul XIV, sunt in intarziere din cauza lipsei fortei de munca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )