Libnet.ro
UNICEF

19:30

Profit net de 514,6 milioane lei pentru FP in primul semestru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profit net de 514,6 milioane lei pentru FP in primul semestru

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primul semestru, un profit net auditat de 514,6 milioane lei, in scadere comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net a fost de 573,9 milioane lei, conform raportului semestrial. continuă pe Ziarul Bursa

Profit net de 4,24 milioane lei pentru BVB in primul semestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net in valoare de 4,24 milioane lei, echivalentul unui rezultat net pe actiune de 0,55 lei, se arata intr-un raport al BVB.

inca 200 milioane lei pentru Prima Casa

Guvernul ar putea sa suplimenteze plafonul garantiilor pentru creditele acordate in cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte ANL), astfel incat fondurile pentru acest an sa fie majorate in total cu 1,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare al Executivului.

Electromagnetica a inregistrat, in primul semestru, un profit net de 11,6 milioane lei

Electromagnetica simbol ELMA) a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit net de 11,6 milioane lei, in crestere cu 27,8% fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Profit in scadere cu 45% pentru Transgaz

Transgaz simbol TGN) a inregistrat un profit net de 130,14 milioane lei, in primul semestru al anului, in scadere cu 45% fata de perioada similara a anului trecut, potrivit raportului transmis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti.

Cocor SA a realizat un profit brut de 4,48 milioane lei

Societatea Cocor SA a realizat un profit brut, in primele sapte luni ale anului, de aproximativ 4,48 milioane lei, si o cifra de afaceri de 7,31 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Cocor a realizat un profit brut de 4,48 milioane lei

Societatea Cocor SA a realizat un profit brut, in primele sapte luni ale anului, de aproximativ 4,48 milioane lei, si o cifra de afaceri de 7,31 milioane lei, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Artego a inregistat un profit net cu 64,93% mai mare, in primul semestru

Artego Tg. Jiu simbol ARTE) a inregistrat, in prima jumatate a anului, un profit net de 5,08 milioane lei, in crestere cu peste doua milioane lei 64,93%) fata de aceeasi perioada a anului precedent, potrivit unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Veniturile Compa Sibiu au scazut cu 12% in primul semestru, la 244,1 milioane lei

Veniturile producatorului de componente auto Compa Sibiu CMP) au scazut cu 11,8% in primul semes and not;tru din acest an, de la 276,9 milioane lei la 244,1 milioane lei, iar profitul net s-a redus de la 19,1 milioane lei la 12,3 milioane lei, potrivit raportului semestrial remis Bursei.

Vanzarile Ropharma au ramas la 206 milioane lei

Vanzarile distribuitorului de medicamente Ropharma Brasov simbol RPH) au stagnat, in primul semestru al anului, la 206,3 milioane lei, iar profitul s-a diminuat cu 6%, la 3 milioane lei, spre deosebire de aceeasi perioada a anului trecut, cand vanzarile companiei au fost de 206,2 milioane lei, iar profitul de 3,2 milioane lei, potrivit unui comunicat al societatii.

Dafora a inregistrat pierdere de 10 milioane lei

Dafora simbol DAFR) a incheiat primul semestru al anului cu o pierdere de 10,11 milioane de lei, dubla fata de pierderea din aceeasi perioada a anului trecut, dar cu o cifra de afaceri de 90,55 milioane lei, in crestere cu 19,24%, fata de cifra din primul semestru al anului trecut, se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul firmei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2329 seconds )