Libnet.ro
UNICEF

06:30

inca 200 milioane lei pentru Prima Casa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
inca 200 milioane lei pentru Prima Casa

Guvernul ar putea sa suplimenteze plafonul garantiilor pentru creditele acordate in cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de Agentia Nationala pentru Locuinte ANL), astfel incat fondurile pentru acest an sa fie majorate in total cu 1,2 miliarde lei, potrivit unui proiect de hotarare al Executivului. continuă pe Ziarul Bursa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din programul Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, potrivit unui proiect de hotarare de Guvern, publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru Prima Casa cu inca 200 milioane lei

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL. Astfel, fondurile pentru acest an.

Plafonul pentru Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei

Plafonul pentru programul Prima Casa va fi suplimentat cu inca 200 de milioane de lei, suma destinata exclusiv pentru garantarea finantarii achizitiei de locuinte construite de Agentia Nationala pentru.

Plafonul garantiilor pentru Prima Casa, suplimentat cu 200 milioane lei.

Guvernul a suplimentat plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei, pentru achizitia de locuinte construite de ANL, relateaza Mediafax. Decizia a fost luata prin hotarare in sedinta de miercuri a Guvernului. In plus fata de plafonul suplimentar de 1 miliard lei prevazut pentru anul 2013, se aloca un plafon suplimentar al garantiilor care pot fi emise de 200 milioane lei destinat exclusiv pentru garantarea finantarii prin program a .

Guvernul ar putea suplimenta cu inca 200 mil. lei garantiile pentru Prima Casa

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2.

Profit net de 514,6 milioane lei pentru FP in primul semestru

Fondul Proprietatea FP) a inregistrat, in primul semestru, un profit net auditat de 514,6 milioane lei, in scadere comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul net a fost de 573,9 milioane lei, conform raportului semestrial.

Profit net de 4,24 milioane lei pentru BVB in primul semestru

Bursa de Valori Bucuresti BVB) a incheiat primele sase luni ale anului cu un profit net in valoare de 4,24 milioane lei, echivalentul unui rezultat net pe actiune de 0,55 lei, se arata intr-un raport al BVB.

Guvernul vrea sa suplimenteze plafonul de garantii la Prima Casa cu inca 200 de milioane de lei pentru locuinte ANL

Guvernul ar putea suplimenta plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca de 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, astfel incat fondurile pentru acest an vor fi majorate in total cu 1,2 miliarde de lei.

Decizie pe Prima Casa: suplimentarea plafonului, dar niciun raspuns despre dosarele blocate

Guvernul a suplimentat plafonul garantiilor pentru creditele din cadrul programului Prima Casa cu inca 200 milioane de lei pentru achizitia de locuinte construite de ANL, insa nu a solutionat problema persoanelor ce au ramas cu dosarele blocate la.

Lichiditate de aproape 14 milioane lei la BVB

Piata principala a Bursei de Valori Bucuresti BVB) a inregistrat, in prima parte a sedintei de tranzactionare de astazi, o lichiditate de 13,99 milioane lei 3,16 milioane euro), dubla fata de rulajul de ieri, de la aceeasi ora, cand investitorii tranzactionasera de 7,31 milioane lei 1,65 milioane euro). De asemenea, toti indicii interni erau la orele pranzului in urcare, indicele compozit al pietei, BET-C, urcand cu 0,6%, la 3. 077,68 puncte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )