Libnet.ro
UNICEF

01:05

Profitshare: vanzari de peste 10 milioane de euro cu ocazia sarbatorii de reduceri de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Profitshare: vanzari de peste 10 milioane de euro cu ocazia sarbatorii de reduceri de Black Friday

In perioada 17-20 noiembrie 2016, vanzarile online realizate prin intermediul platformei de marketing afiliat Profitshare cu ocazia sarbatorii de reduceri Black Friday au depasit pragul de 10 milioane de euro fara TVA). Cu peste 200 de magazine. continuă pe Wall-Street Ro

Ce vanzari din afiliere au inregistrat 2Performant si Profitshare de Black Friday

In perioada 17-20 noiembrie 2016, vanzarile online realizate prin intermediul platformei de marketing afiliat Profitshare cu ocazia sarbatorii de reduceri Black Friday au depasit pragul de 10 milioane de euro fara TVA). De partea cealalta, prin.

CET Govora si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract 360 milioane euro pe zece ani, pentru aburul industrial

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol,.

Paravion si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro

Paravion, agentia de turism online din tara noastra, si-a propus vanzari totale de 1,5 milioane euro la editia Black Friday de anul acesta, potrivit unui comunicat de presa trimis redactiei.

Contract de peste 2,4 milioane euro, atribuit fara licitatie catre Telekom: Cum explica ROMATSA de ce doar acest operator ar fi putut furniza serviciile de voce si date solicitate

ROMATSA, administratia romana a serviciilor de trafic aerian, a incheiat luna trecuta prin negociere doar cu Telekom Romania Communications fostul Romtelecom) un contract de servicii de voce si date in valoare de peste 2,4 milioane euro. Intrebati de ce au negociat acest contract doar cu Telekom, oficialii ROMATSA au precizat pentru HotNews. ro ca 'Telekom este, in prezent, singurul operator de pe piata romaneasca, care ofera printr-o infrastructura subterana, atat pe relatii nationale cat si internationale, serviciile necesare pastrarii principiului diversitatii care asigura redundanta necesara in infrastructura unificata proprie utilizata de ROMATSA pentru telecomunicatiile de aviatie'.

F64 a vandut de 3,5 milioane euro de Black Friday. Cea mai mare comanda a fost de peste 26.000 lei

F64, cel mai cunoscut magazin foto-video romanesc, a vandut de 3,5 milioane euro in cele trei zile de Black Friday, cea mai mare comanda inregistrata fiind de aproape 27. 000 lei. Comanda medie a fost de 1. 220 lei.

CET Govora a incheiat un contract de 360 milioane euro cu Ciech Soda

CET Govora si compania poloneza Ciech Soda au incheiat un nou contract de furnizare a aburului industrial, semnat pe 10 ani, in valoare de 360 milioane euro, potrivit unui comunicat de presa al administratorului judiciar Euro Insol.

CET Govora si Ciech Soda au incheiat un contract de 360 milioane euro, pe zece ani

Producatorul de energie CET Govora, aflat in insolventa, si polonezii de la Ciech Soda au incheiat un contract pe zece ani pentru furnizarea aburului industrial, valoarea totala a acestuia fiind de 360 milioane euro, a anuntat luni Euro Insol, administratorul judiciar al CET Govora.

Indicii, in scadere, pe fondul unui rulaj de 2,02 milioane euro

Indicii Bursei de Valori Bucuresti BVB) au incheiat sedinta de tranzactionare de vineri depreciindu-se, in contextul in care a fost inregistrat un volum de tranzactionare de 9,16 milioane de lei 2,02 milioane euro), mai mic decat joi 3,2 milioane euro).

DEZVALUIRE RL: Statul roman a investit degeaba peste 8 milioane de lei in trei centre pentru persoane cu dizabilitati, care au fost lasate in paragina. Aproape 150 de oameni ar fi fost scosi din mizerie daca proiectul functiona

Trei centre pentru persoane cu handicap zac in paragina, desi trebuiau inaugurate acum 8 ani. Statul roman a investit peste 8 milioane de lei intr-un proiect care ar fi salvat din mizerie aproape 150 de persoane cu dizabilitati din Calarasi, dar care nu s-a finalizat niciodata. Autoritatile arunca responsabilitatea de la una la alta si dau vina pe birocratie.

Ce masini s-au vandut de Black Friday pe Autovit.ro

Bucuresti, 22 noiembrie 2016. Black Friday pe Autovit. ro, editia a treia, s-a finalizat cu un bilant mult peste asteptari: valoarea totala a autoturismelor si autoutilitarelor vandute s-a ridicat la aproape 1,7 milioane euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )