Libnet.ro
UNICEF

11:32

Profiturile bancilor private din Europa scad pentru prima oara dupa 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Profiturile bancilor private din Europa scad pentru prima oara dupa 2009

Bancile private europene, care se ocupa cu administrarea averilor bogatasilor lumii, au suferit, anul trecut, o scadere a profiturilor lor cu 10%, acesta fiind primul declin anual consemnat dupa 2009, anunta Financial Times FT), citand o analiza McKinsey care arata ca problemele acestor institutii vor continua. continuă pe Ziarul Bursa

Criza isi arata coltii: Profiturile bancilor private din Europa SCAD pentru prima oara dupa 2009!

Bancile private europene, care se ocupa cu administrarea averilor bogatasilor lumii, au suferit, anul trecut, o scadere a profiturilor lor cu 10%, acesta fiind primul declin anual consemnat dupa 2009, anunta.

Angajatii LGBT ai Agentiei Europene a Medicamentului se tem ca drepturile lor nu vor fi recunoscute, daca sediul institutiei va fi mutat intr-o tara din Europa de Est

Angajatii Agentiei Europene a Medicamentului care fac parte din comunitatea LGBT se tem ca drepturile lor nu vor fi recunoscute, in cazul in care sediul institutiei va fi mutat intr-o tara din Europa de Est, dupa Brexit. Agentia Europeana a Medicamentului are in prezent sediul la Londra. 19 orase din UE, printre care si Bucurestiul, au intrat in competitia pentru relocarea agentiei, dupa Brexit. Politico. eu dezvaluie culisele luptei pentru gazduirea agentiei, care are toate sansele sa se transforme intr-un razboi cultural.

Parlamentul britanic voteaza azi pentru prima oara in vederea abrogarii dreptului european

Deputatii britanici se pronunta azi, pentru prima oara, asupra proiectului de lege al Guvernului menit sa puna capat suprematiei dreptului european, in cadrul polemicii pe tema limitelor puterilor pe care textul le acorda executivului.

Temeri pe pietele din Europa si Statele Unite

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, pe fondul aprecierii euro si al temerilor geopolitice generate de Coreea de Nord.

Huffington Post: Romania, probabil cea mai frumoasa tara din Europa

Cetati care dateaza din epoca medievala, castelele inconjurate de misterul contelui Dracula, peisaje de munte si o multime ce pare infinita de fortarete si biserici. Si nu uitati de Transfagarasan - cel mai spectaculos drum din lume. Inconjurata de Marea Neagra, fluviul Dunarea si traversata de Muntii Carpati, frumusetea naturala si diversitatea culturala a Romaniei va vor surprinde, scrie Huffington Post intr-un articol intitulat Este Romania cea mai frumoasa tara din Europa? S-ar putea sa fie.

Austria ofera cele mai mari obligatiuni seculare din Europa

Austria este pregatita sa devina primul stat membru al zonei euro care a emis o obligatiune de 100 de ani, permitandu-i sa blocheze unele din cele mai mici costuri de finantare din istorie pentru urmatorul veac, potrivit agentiei de stiri Bloomberg.

The Huffington Post: Romania ar putea fi cea mai frumoasa tara din Europa

Patti Morrow, scriitoare, blogger, fotograf, a descris intr-un articol publicat de site-ul The Huffington Post atuurile Romaniei in materie de turism: incantatoare piete de oras care dateaza din timpuri medievale, dealuri cu pante cat vezi cu ochii,.

Marea Neagra e cea mai poluata din Europa

Poluarea se intoarce impotriva oamenilor. Sarea de mare din mai multe regiuni din lume este contaminata cu plastic, arata noi studii realizate de oamenii de stiinta din Statele Unite. in.

Subiectele zilei: Debutul anului scolar intampinat de profesori cu PROTESTEZ; Imagini de cosmar surprinse pe santierul Autostrazii Lugoj - Deva; Firea mai scoate un milion de euro din bugetul Bucurestiului pentru Catedrala Neamului

Noua Transalpina, construita pe jumatate. Privelistile impresionante ale drumului istoric, blocat in munti. O sosea turistica realizata pentru a lega, peste Muntii Valcan, Hunedoara si Gorj. Germania: Trei milioane de alegatori cu multe dileme. Tinerii nu prea merg la vot. Ar putea fi alegerile din 24 septembrie decise de alegatorii in varsta? Date fiind tendintele actuale, raspunsul este negativ.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )