Libnet.ro
UNICEF

01:05

Temeri pe pietele din Europa si Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Temeri pe pietele din Europa si Statele Unite

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa au urmat un curs negativ vineri, pe fondul aprecierii euro si al temerilor geopolitice generate de Coreea de Nord. continuă pe Ziarul Bursa

BCE tine pe crestere bursele din Europa

Actiunile tranzactionate la bursele din Europa s-au inscris pe un curs ascendent ieri, dupa ce Banca Centrala Europeana BCE) a decis sa mentina nemodificata dobanda de referinta.

Marea Neagra e cea mai poluata din Europa

Poluarea se intoarce impotriva oamenilor. Sarea de mare din mai multe regiuni din lume este contaminata cu plastic, arata noi studii realizate de oamenii de stiinta din Statele Unite. in.

Statele Unite au in vedere dezvoltarea unor minibombe nucleare

Casa Alba are in vedere dezvoltarea de noi arme tactice, cu efecte mai limitate decat bombele termonucleare traditionale. Potrivit expertilor, aceasta va avea o importanta deosebita pentru Statele Unite, in contextul descurajarii potentialelor rivali nucleari, precum Rusia si Coreea de Nord.

16 ani de la 11 septembrie 2001: Statele Unite isi plang mortii, in timp ce terorismul ramane o amenintare

Statele Unite comemoreaza astazi 16 ani de la atentatele din 11 septembrie 2001, o zi sangeroasa care a tulburat profund societatea americana si a marcat politica mondiala la inceputul noului mileniu.

FOTO VIDEO Statele Unite comemoreaza 16 ani de la atacurile teroriste de la 11 septembrie. Ce impact a avut 9/11 asupra politicii SUA

Statele Unite comemoreaza, luni, 16 ani de la atentantul de la 11 septembrie 2001. Prabusirea turnurilor World Trade Center, un simbol al puterii economice a Statelor Unite, a reprezentat o lovitura fara precedent pentru americani, iar inceputul noului mileniu imbraca haina luptei impotriva terorismului.

Uraganul Irma face victime in Statele Unite. Declaratia unui roman stabilit in Miami

Uraganul Irma face prima victima in Statele Unite. Un barbat a murit, dupa ce camioneta sa a fost izbita de un copac. Este al 23-lea deces provocat de Irma. Lumea este fortata sa nu iasa pe.

Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervari in Statele Unite. Cand va aparea in magazine

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervari in Statele Unite ale Americii, unde va fi scos la vanzare pe 15 septembrie .

VIDEO Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervari in Statele Unite. Cand va aparea in magazine

Noul smartphone Samsung Galaxy Note 8 a atins un nivel record de rezervari in Statele Unite ale Americii, unde va fi scos la vanzare pe 15 septembrie .

Fiul unui parlamentar rus a recunoscut ca a comis frauda informatica in Statele Unite

Roman Seleznev, in varsta de 33 de ani, fiul parlamentarului rus Valery Seleznev, a recunoscut in fata instantelor din Statele Unite ca a participat la o schema de santaj si conspiratie.

Statele Unite au solicitat votul Consiliului de Securitate al ONU pentru noi sanctiuni impotriva Coreei de Nord

Statele Unite au cerut in mod oficial Consiliului de Securitate al ONU sa organizeze in data de 11 septembrie un vot asupra unui proiect de rezolutie care impune sanctiuni noi impotriva Coreei de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )