Libnet.ro
UNICEF

07:30

Prognoza meteo 11 ianuarie - 8 februarie 2021. Va fi mai frig decat normalul perioadei si vor fi precipitatii abundente

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo 11 ianuarie - 8 februarie 2021. Va fi mai frig decat normalul perioadei si vor fi precipitatii abundente

Vremea incepe sa se apropie de temperaturile normale pentru aceasta perioada, ceea ce inseamna ca mercurul din termometre va scadea fata de cum a fost pana acum. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, azi, 07 ianuarie 2021. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 07 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va mentine calda pentru prima decada a lunii ianuarie. Prognoza meteo.

Prognoza meteo, azi, 08 ianuarie 2021. Vremea se va raci

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 08 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va raci fata de ziua precedenta. Prognoza meteo in principalele.

Prognoza meteo pentru patru saptamani: Temperaturi ridicate in prima parte a intervalului urmate de schimbari bruste ale vremii. Cand vin ninsorile

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna ianuarie vine cu temperaturi ridicate fata de normalul perioadei, valorile maxime fiind incadrate intre 9 si 10 grade Celsius in.

Abonamentul Netflix se scumpeste. Cat va costa, de fapt, incepand din februarie 2021

Abonamentul Netflix se scumpeste din februarie 2021. Milioane de utilizatori din toata lumea vor plati cu aproape 26,5 euro mai mult pe un an. Facturi mai mari pentru utilizatorii Netflix. Serviciul de streaming isi va scumpi abonamentele din februarie 2021 Conform publicatiei The Sun, abonamentul standard va creste de la 9,95 de euro la 11,06 .

CFR Calatori introduce noi uniforme pentru personal, in culorile bleumarin, bleu si visiniu Noile tinute, purtate din 11 ianuarie

CFR Calatori anunta, miercuri, ca introduce o linie moderna pentru uniformele personalului care intra in contact cu pasagerii si care va fi imbracamintea zilnica de lucru. Personalul va purta noua tinuta incepand de luni, 11 ianuarie 2021.

Carmen Harra, previziuni noi pentru Romania. Ce sustine ca se va intampla in februarie 2021

Prezicatoaarea Carmen Harra a facut previziuni pentru inceputul ui 2021. Aceasta a spus ce se va intampla in Romania, chiar din luna februarie. Carmen Harra, previziuni noi pentru Romania Astfel, Carmen Harra vine cu previziuni pentru acest nou an, un care, potrivit spuselor ei, vine cu o energie total diferita fata de cea de anul .

Politia Romana a facut anuntul momentului. Ce se intampla pe 11 ianuarie, ca masura de protest

La finele anului trecut noul Guvern, condus de Florin Citu, anunta inghetarea salariilor bugetare, datorita crizei economice. Decizia a venit ca urmare a lipsei banilor la bugetul de stat. in acelasi timp exista si riscul de a intra in incapacitate de plata. Printre cei carora li s-au promis mariri salariale se afla si angajatii Ministerului .

Republica Moldova: Al doilea semestru scolar incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor in clase

Incepand din 11 ianuarie, elevii din Republica Moldova vor reveni in bancile scolilor, pentru cel de-al doilea semestru. Din pricina pandemiei de coronavirus, cursurile s-au desfasurat.

Semestrul doi de studii in R. Moldova incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor

In semestrul doi de studii, procesul educational va incepe din 11 ianuarie, cu prezenta fizica a elevilor si cadrelor didactice in institutiile de invatamant din tara. Despre aceasta anunta Ministerul Educatiei, Culturii si Cercetarii, transmite IPN.

Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de vineri, 8 ianuarie, de la ora pranzului, pana sambata dimineata, la ora 04:00. in Muntii Banatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )