Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

B1 B1,
Prognoza meteo in perioada 8-17 ianurie 2021. Temperaturi scazute si precipitatii abundente in toata tara. Cod galben de ninsori la munte

Administratia Nationala de Meteorologie a emis un cod galben de ninsori insemnate cantitativ, valabil de vineri, 8 ianuarie, de la ora pranzului, pana sambata dimineata, la ora 04:00. in Muntii Banatului. continuă pe B1

Prognoza meteo, azi, 08 ianuarie 2021. Vremea se va raci

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru vineri, 08 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va raci fata de ziua precedenta. Prognoza meteo in principalele.

Prognoza meteo, azi, 07 ianuarie 2021. Vremea se va mentine calda

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru joi, 07 ianuarie 2021. Potrivit acestora vremea se va mentine calda pentru prima decada a lunii ianuarie. Prognoza meteo.

Noi episoade de lapovita si ninsoare! Prognoza METEO 6-12 ianuarie 2021

Ministerul Mediului a publicat estimarile meteorologice si hidrologice pentru perioada urmatoare.

Prognoza meteo: Un val de aer rece pune stapanire pe Romania. Ce ne asteapta

Vremea se schimba radical in toata tara. Ploi puternice cuprind regiunile sudice, dupa care se extind in majoritatea regiunilor. Un val de aer rece aduce temperaturi scazute si polei.

Prognoza meteo pentru patru saptamani: Temperaturi ridicate in prima parte a intervalului urmate de schimbari bruste ale vremii. Cand vin ninsorile

Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Luna ianuarie vine cu temperaturi ridicate fata de normalul perioadei, valorile maxime fiind incadrate intre 9 si 10 grade Celsius in.

Prognoza meteo 11 ianuarie - 8 februarie 2021. Va fi mai frig decat normalul perioadei si vor fi precipitatii abundente

Vremea incepe sa se apropie de temperaturile normale pentru aceasta perioada, ceea ce inseamna ca mercurul din termometre va scadea fata de cum a fost pana acum.

Prognoza meteo: Romania, intre doua anotimpuri. Unde loveste viscolul, in ce regiuni fac ravagii ploile

Pana pe 17 ianuarie, iarna adevarata va fi doar la munte, in timp ce in celelalte regiuni se vor semnal temperaturi ridicate si ploi. Administratia Nationala de MeteorologieANM) anunta ninsori si viscol la munte, dar vreme calda in restul tarii in urmatoarele doua saptamani.

Ministerul Mediului, anunt legat de prognoza METEO pentru perioada urmatoare! O masa de aer rece va ajunge in Romania

Ministerul Mediului a transmis, marti seara, estimari meteorologice si hidrologice pentru perioada urmatoare, incepand cu ziua de miercuri, precizand ca, pana in 12 ianuarie, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, chiar si in zonele joase.

Prognoza meteo pentru Bucuresti in urmatoarele zile: Racire accentuata a vremii, ploi, ninsori si polei

Vremea se va raci accentuat in Capitala in urmatoarele zile, si vor fi ploi, ninsori si precipitatii mixte ce vor duce la depunerea de polei, potrivit prognozei speciale a ANM pentru Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )