Libnet.ro
UNICEF

19:00

Prognoza meteo 16 martie. Cer variabil si vant moderat

România Liberă România Liberă,
Prognoza meteo 16 martie. Cer variabil si vant moderat

Prognoza METEO 16 martie. Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe. continuă pe România Liberă

PROGNOZA METEO 13 martie. Ploi slabe si ninsori la munte

PROGNOZA METEO 13 martie. Vineri, cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii in general slabe, ploi, local in vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni si predominant ninsori, la munte. Vantul va sufla slab si moderat.

Cum va fi VREMEA la inceput de saptamana. Prognoza meteo pentru luni si marti

Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar.

HOROSCOP 16 martie: Determinare si succes pentru nativii unor zodii

Horoscop 16 martie. Berbecii, racii si pestii au parte de succes in cariera sau in plan personal. Gemenii si scorpionii sunt foarte determinati sa isi indeplineasca un scop. Afla ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie.

Defileul Jiului va fi inchis incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, intre anumite ore, pentru efectuarea unor lucrari

Defileul Jiului va fi inchis circulatiei rutiere intre Bumbesti Jiu si Petrosani, incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, de luni pana sambata, intre orele 7:00 - 12:00 si 14:00 - 19:00, pentru.

Vremea luni si marti: Prognoza meteo in tara si in Bucuresti

Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe, informeaza Mediafax.

Prognoza meteo pentru vineri: Cum va fi vremea in tara, la munte si in Bucuresti

Vineri, cerul va fi temporar noros si se vor semnala precipitatii in general slabe, ploi, local in vestul si nord-estul tarii si pe arii restranse in celelalte regiuni si predominant ninsori, la munte. Vantul va sufla slab si moderat, informeaza Mediafax. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 5 grade in nordul Moldovei si 14 grade in Muntenia, iar cele minime se vor incadra intre -1 si 6 grade, mai scazute in estul Transilvaniei.

Prognoza meteo pentru inceputul saptamanii: temperaturile vor urca in unele zone pana la 17 grade Celsius

Saptamana incepe cu o vreme frumoasa in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada din an. in zilele de luni si marti maximele vor urca in unele zone pana la 16 17 grade Celsius, arata prognoza emisa de specialistii meteorologi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )