Libnet.ro
UNICEF

16:30

HOROSCOP 16 martie: Determinare si succes pentru nativii unor zodii

România Liberă România Liberă,
HOROSCOP 16 martie: Determinare si succes pentru nativii unor zodii

Horoscop 16 martie. Berbecii, racii si pestii au parte de succes in cariera sau in plan personal. Gemenii si scorpionii sunt foarte determinati sa isi indeplineasca un scop. Afla ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie. continuă pe România Liberă

HOROSCOP 13 martie: Introspectie si reevaluari pentru zodii

Horoscop 13 martie. Aproape toate zodiile fac reevaluari, astazi, fie in plan profesional, fie in plan personal. Fecioarele si gemenii au parte de discutii serioase cu persoanele iubite. Afla ce le-au rezervat astrele nativilor fiecarei zodii.

Prognoza meteo 16 martie. Cer variabil si vant moderat

Prognoza METEO 16 martie. Luni, vremea va fi predominant frumoasa, iar ziua va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, cu unele innorari la inceputul intervalului in sud-vestul tarii, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe.

HOROSCOP 14 martie: Zodiile au o sambata norocoasa

Horoscop 14 martie. Gemenii sunt norocosi in plan profesional, iar leii se simt entuziasmati si aventurosi. Capricornii au parte de romantism, iar sagetatorii de intelepciune. Afla ce au rezervat astrele pentru nativii fiecarei zodii.

Horoscop zilnic, 16 martie 2015: Scorpionii se pot indragosti

Horoscop zilnic, 16 martie 2015. Pentru multe dintre zodii, aceasta este o zi cu multe reusite profesionale. Pentru altele, este o zi importanta, daca nu chiar decisiva pe plan sentimental.

Defileul Jiului va fi inchis incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, intre anumite ore, pentru efectuarea unor lucrari

Defileul Jiului va fi inchis circulatiei rutiere intre Bumbesti Jiu si Petrosani, incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, de luni pana sambata, intre orele 7:00 - 12:00 si 14:00 - 19:00, pentru.

HOROSCOP 15 martie: Schimbari neasteptate si calatorii relaxante pentru zodii

Horoscop 15 martie. Taurii, gemenii si pestii au parte de schimbari neasteptate in plan personal sau in plan profesional. Capricornii si varsatorii pun la cale calatorii relaxante alaturi de cei dragi. Afla ce au pregatit astrele nativilor fiecarei zodii.

Sergiu Bahaian, condamnat la 16 ani de inchisoare pentru inselaciune

Sergiu Bahaian a fost condamnat, joi, de Tribunalul Constanta, la 16 ani de inchisoare pentru constituire de grup infractional organizat si inselaciune cu consecinte deosebit de grave, intr-un dosar in care era judecat pentru inselarea unor firme cu peste 1,5 milioane lei, informeaza Mediafax.

VIDEO Corpul de control al primului ministru sesizeaza DNA si Curtea de Conturi pentru solutionarea unor dosare de retrocedare a imobilelor

Corpul de control al primului ministru va sesiza Directia Nationala Anticoruptie si Curtea de Conturi pentru modul in care au fost solutionate, in decursul mai multor ani, unele dosare privind retrocedarea de imobile. Documentul releva ca in perioada 1 ianuarie 2008 - 31 decembrie 2011, la nivelul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor au fost solutionate un numar de 8. 136 de dosare constituite in temeiul Legii nr. Dintre acestea, 1. 407 au fost solutionate potrivit numarului de inregistrare la Secretariatul Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despagubirilor, 2. 269 cu prioritate, fiind considerate cazuri exceptionale, iar dintre acestea un numar de 131 de dosare au fost solutionate in favoarea cesionarilor de drepturi la masuri reparatorii, care s-ar fi aflat in situatii de exceptie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )