Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Vreme inchisa si temperaturi in scadere

Antena3 Antena3,
Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Vreme inchisa si temperaturi in scadere

Prognoza meteo ANM. Temperaturi in scadere. Cerul va avea innorari in cea mai mare parte a tarii. continuă pe Antena3

Prognoza meteo, azi, 26 noiembrie 2020. Vreme blanda pentru aceasta perioada. Ceata va persista dimineata, cand va aparea si chiciura

Joi, 26 noiembrie, temperaturile vor fi mai ridicate decat cele specifice acestei perioade, la nivelul intregii tari, dar mai ales in regiunile estice si sud-estice. Cerul se va mentine senin de.

Alerta meteo ANM. Vine iarna peste Romania: cum va fi vremea in tara

Meteorologii au facut prognoza pe mai multe zile. Directorul Administratiei de Meteorologie, Elena Mateescu, a vorbit despre vremea din Romania pentru urmatoarele doua saptamani. Potrivit prognozei ANM, intr-o parte de tara vremea va fi deosebit de rece, in timp ce in cealalta parte vrema va fi mult mai buna. Prognoza meteo. Va fi iarna intr-o .

Prognoza meteo, azi, 25 noiembrie 2020. Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 25 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Prognoza meteo in.

Prognoza meteo, azi, 23 noiembrie 2020. Vremea se va incalzi usor

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 23 noiembrie 2020. Potrivit acestora, vremea se va incalzi usor. Prognoza meteo in principalele zone din tara. Cu.

Alerta meteo ANM. Cum va fi iarna lui 2020. Adevarul despre ninsori puternice, viscol si ger

Pentru iarna acestui an, ANM anunta prognoza meteo cu temperaturi ce se vor situa in jurul celor normale pentru acest interval. in acelasi timp, cantitatile de precipitatii vor fi in general apropiate de cele normale pentru aceasta saptamana in regiunile extracarpatice. in restul teritoriului precipitatiile vor fi in general deficitare, mai ales in nordul extrem .

Prognoza meteo, azi, 24 noiembrie 2020. Cerul va fi variabil

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) au emis prognoza meteo pentru luni, 24 noiembrie 2020. Potrivit acestora, cerul va fi variabil in teritoriu, exceptie facand regiunile.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Urmeaza cateva zile friguroase, dar inceputul lunii decembrie va fi bland in toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a transmis, luni, prognoza meteo pentru intervalul 23 noiembrie 6 decembrie. Potrivit meteorologilor, in prima saptamana prognozata, vremea va fi rece, iar in.

Avertisment meteo ANM. Vremea pe 1 decembrie se schimba brusc. Cu cat scad temperaturile

Se pare ca odata cu 1 decembrie si Ziua Nationala vine si frigul in Romania. Atat numarul participantilor la festivitatile din acest an, cat si gradele vor mici. Iata ce anunta meteorologii pentru ziua de 1 decembrie. Vremea se schimba brusc pe 1 decembrie Potrivit meteorologilor ultimele date arata o schimbare in privinta prognozei meteo .

EMA asteapta primele cereri de autorizare a unui vaccin impotriva COVID-19 in zilele urmatoare

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) a anuntat joi ca asteapta sa primeasca in zilele urmatoare primele cereri de autorizare provizorie in vederea punerii pe piata a unor vaccinuri impotriva covid-19, relateaza Reuters.

Prognoza meteo: Cod galben de ceata pentru 4 judete din Romania

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, avertizari nowcasting Cod galben de ceata. Acestea sunt valabile in orele urmatoare in zone din Muntenia si Oltenia. Mai exact, p.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )