Libnet.ro
UNICEF

16:45

Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie. Meteorologii au emis avertizari de vreme rea

Playtech Playtech,
Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie. Meteorologii au emis avertizari de vreme rea

Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie. Vremea va cotinua sa fie calda in week-end, dar nu scapam de ploi si vijelii. Meteorologii au emis avertizari de vreme rea, valabile pana pe 4 iunie. Sunt anuntate ploi abundente si manifestari de instabilitate atmosferica temporar accentuata. Prognoza meteo ANM, sambata, 1 iunie Vremea va fi instabila, cu [] . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai: Ploi torentiale si vijelii

Prognoza meteo ANM, miercuri, 29 mai. Meteorologii anunta ca aproape toata tara se afla sub informare meteo de vreme instabila. Sunt anuntate ploi torentiale, vijelii si grindina in unele regiuni. Fenomenele meteo extreme vor fi prezente pana sambata dimineata, iar cantitatile de apa pot depasi 35-50 l/mp. Vremea in Bucuresti in Capitala, vremea va fi [] .

Prognoza meteo ANM, joi, 30 mai. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara

ANM a venit cu o noua prognoza meteo pentru ziua de joi, 30 mai 2019. Apar ploile in mai multe zone din tara, dar temperaturile se mentin ridicate. ANM precizeaza ca temperaturile vor fi curprinse intre 20 si 27-28 de grade. Cel mai cald va continua sa fie in Baragan si Lunca Dunarii,iar in Bucuresti [] .

Prognoza meteo: Un ciclon mediteranean aduce potopul in Romania. Unde loveste urgia si cand scapam de ploi

Vreme capricioasa si ploi in continuare, desi temperaturile vor ajunge in sudul tarii la 31 de grade. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), de ploi vom avea parte si in luna iunie. Mai mult, un nou front ciclonic dinspre Marea Mediteraneana care va aduge fenomene extreme.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )