Libnet.ro
UNICEF

06:15

Prognoza meteo: Ce se anunta dupa valul de aer tropical. Cand se schimba vremea radical, in ce regiuni vine toamna

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce se anunta dupa valul de aer tropical. Cand se schimba vremea radical, in ce regiuni vine toamna

Dupa valul de ploi torentiale si temperaturi scazute, vara se intoarce la inceputul toamnei. Un val de aer tropical aduce temperaturi ridicate, in special in sud-estul tarii. Dimineata si noaptea se va semnala ceata. continuă pe Adevărul

Prognoza meteo: Se anunta o toamna calduroasa. Cand se schimba vremea radical, unde lovesc ploi puternice

Dupa un episod de toamna autentica, vremea va deveni din nou calduroasa in urmatoarele zile, in special in vestul si sudul tarii. Administratia Nationala de MeteorologieANM) a publicat prognoza pana pe 5 octombrie. Se anunta temperaturi mai ridicate decat cele specificie perioadei, iar ploile se intoc in forta din data de 14 septembrie.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizata. Ce se intampla cu vremea pana vineri

In perioada urmatoare, vremea se va mentine predominant frumoasa, dar dupa-amiazile si serile vor aduce si ploi, in unele cazuri, foarte puternice. Prognoza meteo pana vineri, 11 septembrie 2020.

ANM |Prognoza meteo pentru urmatoarele doua saptamani. in intervalul 7 - 20 Septembrie, temperaturile raman ridicate, dar nu lipsesc nici ploile

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a publicat luni prognoza meteo pentru perioada 7 - 20 Septembrie 2020. Vor fi temperaturi ridicate in majoritatea zonelor tarii. Nu vor lipsi insa nici ploile cu.

Prognoza meteo ANM. Cum va fi vremea in Bucuresti si in tara in zilele urmatoare

Vremea va ramane predominant frumoasa in zilele urmatoare. Prognoza meteo pentru 9, 10, 11 si 12 septembrie 2020.

Prognoza meteo ANM pana joi, 10 septembrie 2020. Cum va fi vremea

Vremea se va mentine predominant frumoasa in zilele urmatoare. Vantul va sufla slab si moderat. Prognoza meteo pana joi, 10 septembrie 2020.

Prognoza meteo: Cand vine toamna cu adevarat. Cu cat scad temperaturile si unde lovesc ploile

Vara se mai prelungeste cateva zile. Meteorologii anunta vreme buna in urmatoarea perioada, cu maxime de 29 de grade in sud-estul tarii. Pana pe 20 septembrie, ploile isi vor face aparitia in doar cateva regiuni, iar toamna se instaleazxa de saptamana viitoare cand sunt anuntate temperaturi in scadere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )