Libnet.ro
UNICEF

22:00

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 17 august. Unde se racoreste, cat va ploua

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 17 august. Unde se racoreste, cat va ploua

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute decat cele normale. Pana pe 27 iulie sunt anuntate averse de ploaie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in regiunile vestice si nord-vestice. continuă pe Adevărul

Ultimele informatii ANM. Prognoza meteo, marti, 21 iulie 2020: vreme la extreme in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Specialistii de la ANM au anuntat vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa 22 iulie, cat si spre finalul acestei luni. Averse in Banat, vreme rece in Crisana, ploi abundente in Transilvania, maxime de 26 de grade Celsius in Maramures si minime de 14 .

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie 2020. Vreme instabila

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au anuntat o noua prognoza. Care sunt maximele de azi si cum va fi pe parcursul zilei de luni, 20 iulie, pe tot teritoriul Romaniei? Prognoza meteo ANM pentru luni, 20 iulie Specialistii de la ANM au emis o noua prognoza pentru luni, 20 iulie. Meteorologii indica ploi, .

Prognoza meteo: Vremea extrema face ravagii in Romania. Ce se anunta, unde lovesc furtuni violente

Vremea va fi instabila duminica, 19 iulie, in vestul si nordul tarii, in timp ce in sud temperaturile urca pana la 33 de grade. De luni, se racoreste in toate regiunile, maximele nu vor mai depasi 28 de grade in Lunca Dunarii, iar vijeliile si ploile se extind.

Prognoza meteo: Fenomenele extreme fac prapad in Romania. Ce se anunta pana pe 2 august

Meteorologii anunta vreme calda in urmatoarele doua saptamani, dar si episoade cu fenomene extreme. Instabilitatea atmosferica se va accentua dupa data de 22 iulie, cat si spre finele acestei luni, arata estimarile Administratiei Nationale de Meterorologie ANM), valabile pentru intervalul 20 iulie - 2 august, publicate luni.

Prognoza meteo, azi, 20 iulie 2020. Vom avea parte de ploi cu caracter torential in mare parte din tara

Luni, 20 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila, fiind semnalate ploi cu caracter torential in mare parte din tara.

Prognoza meteo, azi, 19 iulie 2020. Vremea va fi instabila

Duminica, 19 iulie 2020, potrivit prognozei meteo emisa de meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie, vremea va fi instabila. Sunt asteptate ploi in majoritatea regiunilor tarii. Temperaturile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )