Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza METEO. Avertizare de ultim moment de la ANM! Ce se intampla marti, 25 august 2020

Antena3 Antena3,
Prognoza METEO. Avertizare de ultim moment de la ANM! Ce se intampla marti, 25 august 2020

Vremea va fi calduroasa duminica, 23 august 2020,in cea mai mare parte a tarii. Luni si marti vremea va continua sase raceascain cea mai mare parte a tarii si va fi in general instabila. continuă pe Antena3

Alocatii 2020. Decizia de ultim moment. Ce se intampla cu dublarea alocatiilor

Dublarea alocatiilor a fost votata din nou de catre Parlament. Ce s-a intamplat cu cresterea etapizata propusa. Ce se intampla cu dublarea alocatiilor. Decizie de ultim moment Miercuri, in calitate de for decizional, Camera Deputatilor a respins Ordonanta de Urgenta a Guvernului prin care alocatiile au fost marite de la 1 august cu 20%. Daca .

Prognoza meteo pentru 20 august 2020. Cod Galben si instabilitate atmosferica maine.

Pentru sfarsitul zilei de 19 august si inceputul zilei de 20 august, ANM a emis in aceasta dupa-masa dou atentionari de Cod Portocaliu si Cod Galben, primul valabil pana maine dimineata la ora 10:00, iar al doilea valabil pana maine seara la ora 21:00. Prognoza meteo pentru 20 august 2020 Asa cum va spuneam, ANM .

Prognoza meteo, azi, 21 august 2020. Vremea va deveni predominant frumoasa

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru vineri, 21 august 2020. Potrivit acesteia, vremea va deveni predominant frumoasa. Temperaturile maxime se vor situa.

Prognoza meteo, azi, 19 august 2020. Vremea se va raci fata de ziua precedenta

Meteorologii Administratiei Nationale de Meteorologie ANM, n. r. ) au emis prognoza meteo pentru miercuri, 19 august 2020. Potrivit acestora, in vestul, sud-vestul, nordul, centrul tarii si in zona de munte,.

Vremea se raceste brusc in Capitala. Cum arata prognoza meteo speciala pentru Bucuresti

Vreme instabila miercuri si joi in Capitala, cu ploi torentiale si temperaturi scazute, se arata intr-o prognoza meteo speciala, emisa miercuri dimineata de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Prognoza meteo vineri, 21 august. Se schimba vremea. Ce temperaturi vor fi pe litoral

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Vremea se arata favorabila pentru mai multe zone din tara. Prognoza meteo pentru vineri, 21 august. Ce temperaturi vor fi Dupa ce in cursul saptamanii au fost mai multe zile cu instabilitate atmosferica accentuata, averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului, ziua de .

Prognoza meteo, azi, 22 august 2020. Vreme frumoasa si temperaturi caniculare in toata tara

Prognoza meteo pentru ziua de sambata, 22 august 2020 aduce vreme frumoasa in toata tara, semn ca vara nu si-a iesit inca din drepturi. Temperaturile vor fi ridicate in cea mai mare parte a teritoriului,.

Prognoza meteo ANM! Vremea schimba foaia. Anuntul meteorologilor pentru weekend

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 26 si 36 de grade! Ce se intampla cu vremea in zilele urmatoare.

Prognoza meteo: Unde vine toamna. Cat de frig se face, in ce regiuni lovesc ploile

Toamna isi face din ce in ce mai mult simtita prezenta in regiunile vestice, nord-vestice si centrale, in timp ce in sud temperaturile vor fi ridicate. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), se racoreste in mai multe zone si incep ploile. Pana pe 21 septembrie vom avea parte de vreme capricioasa.

Prognoza meteo: Cand se schimba vremea. Unde se anunta ploi abundente, ce temperaturi se vor inregistra

Vreme racoroasa, cu furtuni si ploi in majoritatea regiunilor. De saptamana viitoare, temperaturile urca peste media perioadei, conform estimarilor Administratiei Nationale de MeteorologieANM).

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )